Odp: Zlot Forszajowców
szkoda panowie że nie spotkaliśmy
się ale mam(y) nadzieje że jeszcze hasło zlotu powróci i wtedy przy % i nie tylko pogadamy o tym wszystkim co piszemy tu na forum...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Zlot Forszajowców
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
szkoda panowie że nie spotkaliśmy
się ale mam(y) nadzieje że jeszcze hasło zlotu powróci i wtedy przy % i nie tylko pogadamy o tym wszystkim co piszemy tu na forum...
Odświeżę temat , będzie ktoś w bednarach , ja jadę w niedzielę może gdzieś się spotkamy ?
ja tez bede w niedziele
ja wybieram się w niedziele...
będę w piątek i mam nadzieję że będzie najmniejszy tłok
Prośba do tych którzy jadą. Czy mogli byście zahaczyć o stanowisko Farmtrac-a i obejrzeć model 7100T lub 7110T w zależności który będzie. Zobaczcie jak to jest poskręcane do kupy, jak w kabinie - czy wszystko pod ręką, może będzie możliwość odpalenia i posłuchania silniczka i "powajchowania" skrzynią. Ogólnie jakie robi pierwsze wrażenie bo to prototyp ale ponoć udany. Głównie chodzi mi o silnik bo taki sam jak w moim z tym że ja mam 75 KM a w tym ma być 98 i 110 KM. Jaki ma rewers i półbiegi. Może uda się komuś podpytać o cenę za jaką będzie dostępny.
Ja jadę w sobotę .
widzę że każdy jedzie w inny dzień to tylko koseś i ja w piątek ale to nie zmartwienie bo na sobotę w ciągnikach na pokaz zabraknie paliwa i je pozamykają ha ha ha...
Scoda więc jedziesz, no to wreszcie się poznamy.
poznasz mnie bo ja za cholerę cię nie kojarzę
Wepnij sobie czerwoną różę we włosy A tak na poważnie to ja cię poznam .
no to do piątku koseś
a kur... mnie nie było bo czasu nima.
A ja byłem , po patrzyłem i z twierdziłem że z tym co mam to jak z motyką na księżyc ale w domu popatrzyłem na moje graty i powiedziałem - za te pieniądze a często też jakość - niech mi staną ...........
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Zlot Forszajowców
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo