Odp: wybory 2011
Ruch Palikota rośnie w siłę. 8% poparcia już ma . Już widzę te antyklerykalne wystąpienia w parlamencie krzyczące o rozdział kościoła od Państwa .
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » wybory 2011
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ruch Palikota rośnie w siłę. 8% poparcia już ma . Już widzę te antyklerykalne wystąpienia w parlamencie krzyczące o rozdział kościoła od Państwa .
palikot mi się podoba z jego gadania ... tylko ciekawe czy to nie sa słowa żucane na wiatr ... czy to nie będzie jak z lepperem pierw kupa krzyku wielka burda a puźniej ucichł aż wkoncu ..... ciekawe ale zagłosuje na niego może będzie smieszniej ... gorzej już nie będzie ... tak czy siak mamy przegrane .......
Jak zwykle polak potrafi tylko narzekać nie rozumiem co znaczy gorzej już nie będzie bo teraz jest tak dobrze jak nigdy nie było to teraz na pewno będzie już tylko gorzej
bolek ale zobacz w jakim stopni jesteśmy zadłużeni jako panstwo żeby nie dopuścic do bankructwa juz powiedizano że o ileś procent musza podnieśc akcyze na paliwa by nie przekroczyc 55% PKB ... to oznacza że płaca zostanie jak jest a kasy będizesz więcej wydawał ... nie rozumie tego ... jak tak moze byc gdzie te wszystkie pieniądze sa ?? kościuł ciągnie od państwa czemu ? niech sami se zarobią a te pieniądze co ida na kościuł niech dadza na szpitale ... to co rząd zarabia to połowe mniej i już ile kasy zostaje już mozna coś załatac ... za co oni tyle wszyscy biora ? bierzesz chodź czwierc tego co oni ? jak tak to sory .... nie ma tematu ... a jak nie to się dziwie czemu cię to nie wkurza ... przeciesz to jest chore ,,,
PSL co chociaż trochę trzyma na na łańcuchu PO
DOBRE tyle, że jak na razie jest dokładnie odwrotnie.
Każde państwo jest zadłużone tylko musi zachować płynność finansową .80% polaków wydaje więcej niż zarabia kredyt goni kredyt a na dłuższą mete tak żyć się nie da musi to kiedyś peknąć Miejsc pracy coroz mniej a będzie jeszcze gorzej po euro2012 Unia europejska też przebiera uszami pompują kase w państwa gdzie ludności nie chce sie pracować iprzechodzą na emerytury w wieku 55 lat Co do krus-u to kto by nie wygrał w cześniej czy pużniej i tak sięgną nam głębiej do kieszeni Partie chłopskie trochę tego bronią ale odniosą klęskę Wojtas ma rację co do kościoła za dużo sięmiesza w politykę i ciągnie kasę.Proszę sobie wyobrazić jakie będą mieli obrywy jak wygra PIS ojciec Rydzyk będzie miał obrywy że hej .Powstanie kilka komisji śledczych stosunki z rosją ulegną pogorszeniu i chłop bedzie się martwił gdzie tu sprzedać warzywa ,mięso czy inne produkty Może macie rację że palikot da radę .
Wiecie kto jest jedynka u Palikota w okręgu krakowskim? jakis pan co był kobietą albo na odwrót, na pewno nie jest osoba którą chce widzieć w rządzie
palikot tak reszta chołoty jego nie ... a zresztą kogo by tu chciał widziec w rzadzie ......
palikot to oszołom i do ekipy dobrał sobie cioty i inne nacje i na coś takiego maszerować do lokalu wyborczego to lepiej zostać w domu. ten Naród ma dość gamoni co bawią się władzą za naszą kasę.
Palikot to już za dużo jak dla mnie , cwaniak straszny a jak co do czego to nogi za pas i chodu Niech się lepiej alkoholem zajmuję to jedyne co mu dobrze wychodzi
Rządzący ma mieć sprawny mózg w czaszce. Co ma między nogami nie jest ważne.
w tym szumie wyborczym moje zdanie jest takie żeby szukać ludzi jak najbardziej związanych z rolnictwem nieważne z jakiego ugrupowania bo jak liberały palikot i mu podobni wezmą się za regulację wsi polskiej. ratuj nas panie!!!!!!!!! .pozdrawiam
Nie wiem, bo na bierząco nie jestem, ale słyszałem,że Palikot chciał dowalić większy podatek dla gospodarstw większych jak 8ha. To jak ktoś będzie mieć 8.30ha to już jakiś obszarowiec?? Głupie to wszystko i pojęcia nie mają nic o życiu na wsi.
Palikot tez chce połączenia ZUS i KRUS a co za tym idzie większe składki dla rolników
Nie ma co już w Polsce sprzedać [prywatyzować] to każdy następny rząd będzie szukał nowych podatków ,zabieranie ulg itp.Obiecanki wyborcze to psu na budę się nie zdają ,ale polak i tak sobie da radę tym bardziej na wsi .Tak więc Grzegorz89 nie bądz zdziwiony że Palikot wali prosto z mostu a inni mówią przeważnie o obniżkach darmowej edukacji i będzie żyło nam się naj naj .Na utrzymanie takiej armi ludzi z budżetu to trzeba niezłej kasy .Tylko kto będzie na to wszystko pracował jakoś czarno to widzę.
Masz rację że on to chociaż prosto z mostu wali.Nie ściemnia. Poza tym żeby uprawiać politykę trzeba liznąć conieco socjologii, dopiero wtedy startować do rządzenia.Mało kto z naszych polityków wie co to jest, i nie wiedzą że powinni się podporządkowywać choć trochę do jej zasad.
Palikot obiecuje darmowa antykoncepcje nie chce żeby mój podwyższony podatek poszedł na gumki
Ja to widzę palikot i reformy!!!! jakie kur....a rewolucja mało to mieszają przez ostatnie 22 lata może dość tego oszołomstwa .mało łajzie kasy pogniewał się na swych kolesi z PO a teraz Mąż Stanu zbawca .w wesołych czasach żyjemy .
Antykoncepcja też jest ważna bo jak dzieci będą miały dzieci to większość wyląduje w domu dziecka i tak będą wychowane bez rodziców i za nasze podatki. A w końcu gumki nie są takie drogie zaczym NFZ i p Kopacz zrefunduje zwrot to każdy machnie na to ręką ibędzie kupował za gotówkę nie licząc na zwrot.
tylko mikke
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » wybory 2011
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo