141

Odp: wybory 2011

No Panowie, do pójścia na wybory trzeba zmusić siebie i całą resztę uprawnionych z otoczenia, bo tylko to uchroni nas przed powtórką z rozrywki, a raczej dramatu, z lat 2005 - 2007.

http://www.youtube.com/watch?v=0jrhMDAR2EI

www.ifa-serwis.pl - warsztat, szlifiernia, pompy wtryskowe, wtryskiwacze i mycie w myjkach ultradźwiękowych.
www.rajstop.pl
- Raj dla stóp smile Najtańszy i najlepszy sklep w sieci - hurt i detal

Zamiast PW proszę napisać maila - szybciej dochodzi i jest pewniejszy.   http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

142

PSL zawsze jest niedoszacowane, wejdzie i do sejmu i do rządu. Nie ważne nawet z kto wygra,

143

A dziś cisza przed niedzielną burzą .

144

Oj będzie się działo big_smile

" Czasem trzeba zrobić krok w tył  by móc zrobić dwa do przodu . "

145

cisza wyborcza !!!! do jutra nie pisac big_smile

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

146

do jutra do 21.00

147

Jak znowu cisza, to jest zamknięte forum i wątek tylko dla zarejestrowanych użytkowników smile
Pewnie wygra pis i będzie koalicja z psl, czyli tak samo do du...y, po za podniesienie podatków powinno nie wejść już do sejmu nigdy, bo podatki służą w 90% na pokrycie pensji darmozjadom zwanym budżetówką, a jest to hołota, która żąda pensji za to, że przychodzi do pracy, a nie za to, że coś robi w pracy.
Jeszcze mi się przypomniało, za 2.8 za litr LPG to powinno się ich powiesić na najbliższych latarniach, zwyczajne złodzieje i kur...y.

e.: coś z forum chyba się pokopało bo ten temat jest dostępny bez logowania, a raczej nie powinien, Admin pewnie co popsuł hmm

148

Dario słyszysz pukanie do drzwi ? to pewnie CBŚ już cię namierzyło wink

149

odwiedziny służb są zawsze o 6 rano wink

150 Ostatnio edytowany przez Sebastian (2011-10-08 21:02:06)

Znajomy  doi  krowy  od 5 rano big_smile jak co  to go prędko nie  zaskoczą jak by  co big_smile Po prostu Krzysiek sie pomylił i  jest temat tutaj albo  specjalnie smile

" Czasem trzeba zrobić krok w tył  by móc zrobić dwa do przodu . "

151

Dario ja myślę że głosujący przed skreśleniem opamiętają się i wybiorą inną opcję .Marzy mi się aby PSL nie weszło do sejmu bo są za bardzo pewni siebie .Wyborcy powinni utrzeć im nosa.Patrząc obiektywnie szkoda Korwina Mikke też ciekawa postać jak na polską scenę polityczną.Będzie ciekawie.Może przydało by się to zielsko aby się wyluzować.

TEN NIE POPEŁNIA BŁĘDÓW KTO NIC NIE ROBI big_smile

152

Tylko to nie wina Korwina, że wyszło jak wyszło. Ci emeryci z PKW poprostu nie zdażyli policzyć głosów, chore. Szkoda, że zdarzyli policzyć głosy Pisuarom

153

Dario napisał/a:

bo podatki służą w 90% na pokrycie pensji darmozjadom zwanym budżetówką, a jest to hołota, która żąda pensji za to, że przychodzi do pracy, a nie za to, że coś robi w pracy.
hmm

Najbardziej wkur....e jest to, że jak idziesz do tych K... które utrzymujesz za swoje ciężko zarobione, a niekiedy ciężko ukradzione pieniądze, to każą ci zapłacić za każdą pier**l którą z trudem wygeneruje(wypis, zaświadczenie czy inne h.. wie co, którego wymaga następny urząd) Niewiele rzeczy wk....a mnie bardziej. Jest jeden odważny polityk który stawia na likwidację tych wszystkich kwitów, koncesji , pozwoleń itp i ja postawię na niego dzisiaj czego i kolegom życzę.

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

154

A nosi rodacy za oceanem już zdecydowali .Ciekawe kto tam wygrał.Co do biurokracj to30%   do łopaty bo te wszystkie znaczki opłaty to po części ich wypłaty jakieś nieporozumienie nawyk po czasach komuny

155

Marek ale za którym oceanem?

156

Ja już po wyborach. Pewnie myślał o Stanach Zjednoczonych. Wiadomo kto wygrywa w USA ... i ...
Radio Maryja tam świetnie dociera. A tak swoją drogą czemu ktoś kto od iluś lat siedzi za granicą i w życiu nie był w Polsce może decydować olosach kraju, mam na myśli głównie polonie z Chicago

157

ZA tym oceanem'; amerykańskim;Bartosz 955 bo oni zawsze powtarzają że tu wrócą  i mają prawo decydować o  losie swojej ojczyzny.Misię wydaje że niektórzy jakby ich zapytał gdzie leży Polska to by się wyparł.A ile przecierz nam na pomagali w trudnych czasach całe okręty paczek przysyłali a kościół dzielił między tych" najbiedniejszych"

158 Ostatnio edytowany przez Bartosz955 (2011-10-09 16:18:45)

Nie wrócą, jest jeden problem,  oni przeważnie polski język zapominją już po wyjściu z samolotu. Nie mówie że wszyscy

159

A ja na wybory nie poszedłem bo po co? kto by nie rządził zawsze będzie tak samo czyli do d*py.Takiej polski jak była za Gierka już nie będzie niestety sad.

160

Krzysiek nie martw się za ciebie jakiś mocher zagłosuje wink