Odp: Spuszczanie wody
I jak wasze posty mają się do tematu wątku?
GG 5280421 Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Układ chłodzenia » Spuszczanie wody
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
I jak wasze posty mają się do tematu wątku?
Adminie, wątek jest o laniu wody, wiec leje kto może. Poza tym śmigus-dyngus się zbliża to i trenować trzeba lanie wody
szanowny piotrze władza psuje a twoja to jak absolutyzm oświecony pozwól nam pisać wedle woli naszej powiem więcej liberum veto
To forum aby ułatwić życie jest jak encyklopedia temat-opis na pogaduchy macie hyde park. I będę tego przestrzegał dlaczego? Dlatego aby w późniejszym czasie uniknąć komentarzy typu "burdel jak na AF"
skończyłem i nie rozpisujcie się na temat bo i tak posty znikną.
panowie ja mam pytanie w druga stone ile powinno byc plynu chlodzacegow 323 w tym zbiorniczku do pełna czy nie? bo nie wiem ile mam nalac?
Bombay zadałeś dobre pytanie, nawet bardzo dobre. Nalej tak 3/4 i pilnuj tego stanu bo inaczej zgłupiejesz obserwując zegary na desce rozdzielczej.
ja w tym zbiorniczku , na 1/3 wysokości mam kranik i zawsze nalewałem do tego kranika....
od czego można dopasować kranik (ten w bloku) bo się zgubił tzn troszkę mu pomogłem w zgubieniu się.
zabij kołkiem
A co on wampir?
Masz rację Ojanusz, tu zabij kołkiem tam uwiąż sznurkiem albo połącz drutem i każdy normalny człowiek ma nas za nieuków albo "szmaciarzy" którzy nieudolnie naprawiają swoje maszyny. Zorak napisz albo zadzwoń do PiotraK na pewno ma kraniki i jeden sprzeda ale nie wbijaj kołka w jego miejsce ani nie upychaj szmatką.
potrzebuje na już a przesyłka to kilka dni. Wyskoczę z pracy na miasto i pojeżdżę po sklepach bo są 3 z częściami do IFY - Kraniki chyba się nie różnią i powinny pasić .Na składnicach z częściami do maszyn nie mogłem od niczego spasować.
W Złotce kupisz bez problemu. Kupowałem na Grunwadzkiej.
A czym zastąpić kran od paliwa
Dobre pytanie . Mam ten sam problem ale to już nie w tym dziale
jeżeli chcesz to ja mam kranik prawie nowy 1 rok ma. mialem go przy 303 ale ciagnik rozebrany w drobny mak jak chcesz to moge ci sprzedac ten kranik.
tylko nie wiem jaka cena kranikow napisz jak jestes zainteresowany
Ja montowałem kranik paliwowy od c 360 pasował bez problemu
kończymy dyskusję o kraniku paliwowym :gun:
panowie powracając do tematu związanego z chłodzeniem ja dolałem koncentratu do chłodnicy i ciągnik john deere 6400 nie wytrzymał a dokładnie coś mi kapie podczas pracy silnika z okolic pompy wody ko płyn .
nie wiecie morze jak to uszczelnić tyle słyszałem o tych dodatkach i tak sie własnie zastanawiam
proszek do uszczelniania układu chłodzenia. 3.50zł za opakowanie i jeden układ uszczelniony. u mnie ciągniki chłodzone są wodą i na wiosnę jak zalewam na dobre układ dosypuje proszku i po problemach...
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Układ chłodzenia » Spuszczanie wody
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo