Odp: Powiedzcie coś o sobie
Witam cię MAteusz779 .. masz blisko do Diablo .. którego od jakiegoś czasu nie ma na forum ..
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Strony Poprzednia 1 … 61 62 63 64 65 … 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam cię MAteusz779 .. masz blisko do Diablo .. którego od jakiegoś czasu nie ma na forum ..
Cześć Mateusz.
Może mniej piszę, za to uważnie wszystko czytam. Moje teksty, w tematach które mnie interesują, robiły więcej zamieszania niż pożytku. Dla spokoju i tzw celów wyższych warto zrezygnować z przedstawiania swoich nieraz kontrowersyjnych racji. Poza tym przybyło mi nowych obowiązków, tak że z czasem wolnym coraz trudniej.
Pozdrawiam ...
Witam !!!
Od dłuższego czasu obserwuje zacne forum czerpiąc wiele mądrych rad. Nie odzywałem się wcześniej bo jak miałem jakieś pytania to zawsze, gdzieś na forum znalazłem podobne pytania i konkretne odpowiedzi tylko trzeba było pogrzebać Posiadam 2 cudowne maszyny nieskazitelnej marki FORTSCHRITT 512 i oczywiście 303 ( służące ze zmiennym szczęściem ale dzięki temu często tu zaglądam).
Co się dzieje nowi użytkownicy ładnie się przedstawiają Witaj Beta i plusior za bardzo mądry pierwszy post.
Kultura wchodzi na wyższy poziom, i druga sprawa ludzie zaczynają czytać forum
to się ceni i się bardzo ciesze
Witaj beta.
Wodzę, że nie jedyny byłem długo obserwatorem.
Pozdrawiam.
Witam Szanownych Forumowiczów!
Mam na imię Sławek mam 22 lata i mieszkam pobliżu Wronek w Wielkopolsce
Od dłuższego już czasu już obserwuje forum, ponieważ jest tu dużo bardzo przydatnych informacji. Obecnie nie posiadamy maszyn fortschritt
Pozdrawiam
Witam nowo przybyłych .
Cze
Cześc jestem Krzysiek mieszkam w Stalowej Woli mam gospodarstwo 8-śmio hektarowe na lubelszczyżnie ostatnio zrobiłem poważny zakup i posiadam pokosówkę forszmit E302
Witam kolegę z Podkarpacia jest nas mało
Witam wszystkich nowych użytkowników.
Witam. Mama na imię Marcin, mam 31 lat. Mieszkam w województwie dolnośląskim. Posiadam kombajn E512 od 14 lat. Niedawno nabyłem E514.
witamy
witam fana E-514
Teraz czeka mnie trochę pracy przy nowym nabytku. Bo to nie ideał.
Strony Poprzednia 1 … 61 62 63 64 65 … 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo