21

Odp: Ceny skupu

Ja dziś sprzedałem trochę owsa - 2 tony - po 700.

http://img329.imageshack.us/img329/8698/thumbzsrepz2.jpg

22

A gdzie mieszkasz, może i ja tam sprzedam smile

23

Je, po prostu ktoś bierze dla koni, a owies jeszcze zeszłoroczny bo nowy to tylko poślad w tym połowa zielonego.

http://img329.imageshack.us/img329/8698/thumbzsrepz2.jpg

24

700 za owies? tu na pomorzu ładny każdy miał owies ale nawet koniarze tyle nie chcą płacić za tegoroczny owies; kobi czy morze jesteś ze wschodniej polski? bo tam wiem że na wiosne za zboże trzeba było płacić najmniej 800 zl

25

kurniki kleczew
pszenica 660
żyto 550
plus VAT

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

26

Młyn ujazd  745 + Vat  dzwoniłem  tydzień  temu moze cena uległa zmiany

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

27

KOMEX Mietków konsumpcyjna 750zł , paszowa 650zł

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty

28

PIU Indyka Giżewski Słupia Kapitulna/ Rawicza 650 + vat paszówka

29

u mnie w okolicznym mlynie pszenica po 750 plus vat. cena taka jak miesiac temu jak przedawalem.

30

Po ile stoi owies???

Rolnik z powołania:-)

31

po 40

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

32

Po tyle to kupiłbym ale za daleko mam do was

Rolnik z powołania:-)