Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 11 12 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Zakup Fortschritta » pochopny zakup
Do ZT 300 GB pewnie
Gąsienice ?
Pewnie chodzi o to że GB miał gąsienice a D nie . No jak to jaka przyczepność i jeszcze v 8 he .
Witam wszystkich. Również mam zamiar kupic Fortschritta, znalazłem na tablicy z okoloc Olesna ZT323A z silnikiem leylanda podobno 150konikow ale nie dostałem informacji jaki silnik dokładnie tam siedzi. może juz wcześniej ktoś widział tego forszaja lub zna go:
http://tablica.pl/oferta/ciagnik-fortsc … DegEP.html
dzięki za wszelkie informacje.
jak chodził w tym 5 skibowym to zamęczony nie jest ale jak chodził w agregacie to ciekawe,oponki z tyłu 23 no no,widzę że amatorów 323 przybywa
Ładnie wygląda.
podobo chodził z tym agregatem:http://tablica.pl/oferta/agregat-uprawo … DtWbJ.html
a czy tylko z tym pługiem czy też moze inny ciągał to juz tajemnica właścicieli
Ten Niebieski Forszaj Stał juz na allegro [rzez jakies pół roku nikt się nim raczej nie zainteresował na końcu był wystawiony za 13000 tysi
Znalazłem te wcześniejsze ogłoszenia ale 15tys najmniej widzialem. Otrzymałem odpowiedź jaki silnik tam wstawili sw400 z bizona plus turbina, ale czy on bedzie mial 150koników?
Jerzeli jest to zwykły sw400+turbo to nie bardzo . Orginalne turbo ma inne bebechy.
własnie co ciekawe... mam aktualnie ładowarkę ł201 na podwórku ... ma silnik leylanda bez turbo o mocy 140 koni mechanicznych ... co na to powiecie ??... tak ma wybite na tabliczce znamionowej
z andorii sw400 miał 100KM lub 115KM bez/z turnbiną, a 6ct107 miał 138KM ale z turbina.
a jaki model masz silnika??
nie patrzyłem ... ale moge zrobic zdjęcie tabliczki znamionowej ładowarki tam tez jest moc wybita ... bo to jest na wierzchu
wrzuć jak zrobisz fotke. Może któryś z kolegów ma zt323 z silnikiem sw400? Jeśli tak to proszę o opinie
Okol,oko 6ct107 miały 138km-agregaty wojskowe,155km-autosan H-9,ładowarki i jakiś z bizonów a 170km-atosan H-10,
podałem silnik robiony na licencji Leylanda zbliżony mocą do podanej -140KM, 6ct107 w różnych wersjach miały moc od 138KM do 206KM
Forum Fortschritt i IFA » Zakup Fortschritta » pochopny zakup
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo