Odp: poturbowany przez byka
trochę urlopu się przyda choć nikomu nie życzę w taki sposób no i będziesz mógł więcej na forum być,pozdrowienia a i poznałeś na kogo z sąsiadów możesz liczyć
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » poturbowany przez byka
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
trochę urlopu się przyda choć nikomu nie życzę w taki sposób no i będziesz mógł więcej na forum być,pozdrowienia a i poznałeś na kogo z sąsiadów możesz liczyć
Fenol do lekarza może lepiej idź. Może to nie związane bezpośrednio z poturbowaniem ale napiszę latem ocieliły mi się 2 krowy w jeden dzień no i przy pojeniu cieląt pomoc zaoferowała moja dziewczyna małe cielątka wiadomo poi się "po palcu" no to wydoiłem krowy nalałem mleka do wiaderek i poinstruowałem dziewczynę jak ma poić tj. włożyć rękę do mleka i palec cielakowi do mordy. No a cielaki jak to cielaki lubią gryźć no i moją dziewczynę ugryzł w palec no nic szybko umyła wodą w domu zalała spirytusem zawinęła plastrem i było ok. ale po jakiś 2-3 dniach dłoń jej lekko napuchła i palec zaczął mocniej boleć zawiozłem ją do lekarza i co się okazało zakażenie! dostała zastrzyk przeciw tężcowy jakąś maść i na szczęście się dobrze skończyło. Mnie pogryzły już nie raz i nic mi nigdy nie było.
U mnie taką sytuacje miesiąc temu miał mój sąsiad tylko że jego poturbował byk który waży tone, dorwał go i przygniótł do ściany. Od razu przyleciał helikopter , teraz leży w Poznaniu jego stan jest krytyczny wszystko w środku ma zmiażdżone. Lepiej tego nie lekceważ i idź do lekarza szkoda zdrowia.
Dużo zdrowia i szybkiego powrotu do zdrowia kolega , żeby ten czas można było cofnąć jak w bajkach
Szybkiego powrotu do zdrowia!
Zdrowiej Fenol.A jak wyzdrowiejesz to przywitaj się z tym byczkiem mając dobrą rurkę w ręku.Niech wie kto w tym stadzie rządzi.
tylko tak, abyś mu za mocno facjaty nie przestawił powrotu do zdrowia jak najszybciej
Zdrowiej;)
Nie hoduje za wiele ale z takimi panami postepuje ostrożnie. Trzymam na uwięzi niestety .Z każdym gadam bez litośći. Trzeba uważac i to poważnie, trzymam kciuki abyś otwożył szampana
Trzymaj się Fenol.
zdrowia życzę
Zdrowiej szybko Przemek.
Panowie dobry i sprawdzony sposób jeśli byś się pcha do nas z rogami. Ja nie podchodzę do byków bez drewnianej pałki w ręku. W tej chwili są tak przyzwyczajone że same głowę odwracają jak idę. Wystarczy pałką delikatnie bądź bardziej stanowczo w róg uderzyć - odskakują jak by je piorun trzasnął. Jest to najskuteczniejsza znana mi metoda.
Fenol zdrówka
Ktoś marnuje życie?
Zdrowiej kolego.
Jakiś czas temu , mojego sąsiada też bysior poczęstował rogami. Koleś myślał, że jest Król Lew, a tu byk o mało mu torby nie urwał. Rozdarł udo, pobijał brzuch. Niewiele brakowało i uszkodził by tętnicę udową, a wtedy wiecie co - święto pierwszego listopada. Ludziska pamiętajcie to jest zwierze.
Niby każdy się pilnuje i uważa , ale jakoś trzeba poobrządząć , chwila nieuwagi i nieszczęście gotowe.
Pomoc prawna w odzyskiwaniu odszkodowań
Uzyskiwanie odszkodowań za skutki wszystkich rodzajów wypadków. Oferujemy swoją pomoc:
osobom poszkodowanym w wypadku samochodowym, niezależnie od tego, czy były one kierowcą, pasażerem, pieszym czy rowerzystą,
osobom, które straciły najbliższych w wypadku,
w uzyskaniu odszkodowań za uszkodzony pojazd oraz koszty naprawy,
osobom, które ucierpiały w wyniku wypadku losowego z powodu oblodzonego chodnika, braku barierki, poluzowanej dachówki, przez ugryzienie psa, itp.,
osobom, które poniosły szkodę w wyniku zaniedbania, błędnej diagnozy lub błędu lekarskiego,
gdy budynki uległy zniszczeniu podczas pożaru, wichury, burzy, zalania przez nieuważnego sąsiada, powodzi itp.,
osobom, których własność została zniszczona lub uszkodzona w wyniku czyjegoś zaniedbania lub przemocy,
osobom, które poniosły straty w wyniku wypadku w gospodarstwie rolnym,
osobom gdy sprawca wypadku jest nieznany,
odszkodowania z tytułu polisy AC, OC sprawce, NNW, polisy dobrowolne i grupowe. Jeżeli mieliście wypadek np w rolnictwie to piszcie na maila za 1% uszczerbku oferujemy
2 000 zl
a to co samowolna reklama ??? nie wypadało by się spytac admina czy możesz ??
Ale gostek się wstrzelił w temat coś nieprawdopodobnego.Tylko moim zdaniem to wszystkie firmy ubezpieczeniowe to oszuści które działają zgodnie z prawem.A może panowie jest to dziewczyna jolamaz jakoś tak mi się wydaje
jestem za zablokowaniem.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » poturbowany przez byka
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo