Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 15 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » A oto i my we własnej osobie
Bałagan, jaki bałagan ? U mnie w warsztacie chciał bym mieć taki bałagan . Plus za malucha
Dzięki kolego za plusa , a maluch musi być
no właśnie o tym samym pomyślałem "Bierzcie i uczcie się z Niego wszyscy"
Rzecz wiadoma najlepsza strona na której jest dużo ciekawych info.. , no i najważniejsze dużo się na niej dzieje , a nie jak na większości ktoś napisze posta na miesiąc jest to jedyne najlepsze forum rolnicze i nie ma lepszego
+ za całokształt.
Rzecz wiadoma najlepsza strona na której jest dużo ciekawych info.. , no i najważniejsze dużo się na niej dzieje , a nie jak na większości ktoś napisze posta na miesiąc jest to jedyne najlepsze forum rolnicze i nie ma lepszego
Ja bym powiedział że jedyne forum na którym coś się dzieje jestem zalogowany w Lancia Klub Polska :nooo: normalnie zapytasz o coś czego nie znalazłeś w postach na forum i zero odzewu a tu nawet jak pytasz o coś co już było przerabiane to zawsze znajdzie się ktoś kto pomoże właściwe posty znaleźć .
Najlepsze forum pod słońcem i basta
Grzesiek, czekałem na tą fotkę kiedy będzie, teraz musimy takie spotkanko zorganizowac u Ciebie ale to po nowym roku już.
Dziś miałem wolny dzień więc nadrobiłem zaległości, a gdy będziesz miał wolny czas to serdecznie zapraszam i to z noclegiem bo bez flaszeczki już się teraz nie obejdzie.
Do zrobienia to już mamy 2 buteleczki zaległe no i bieżące jeszcze, a i na fotce zapomniałeś o fotografie który też brał udział w tej wycieczce, nie bądź taki skromny może zięcia trafisz na forum
jakie pocieszne gęby aż miło popatrzeć
Teraz to już można powiedzieć, że znamy się nawet z widzenia
PrzydaŁ By SiĘ JakiŚ Fajny Zlot ForowiczÓw
to temat tabu na forum tomcio, generalnie zgranie słabe i większość z Nas dała doopy(ja) bo Sławek temat doorganizował był termin i miejsce.... Odczuwam wyrzuty sumienia.
Przydało by się jakieś spotkanko w większym gronie choc juz kilku kolegów znam, kilku mnie ominęło jadąc 500m od mojego domu ( mam na myśli Admina) nie zapomnę Mu tego bo czekałem tego dnia, czasem jest temat poruszany ale jakoś specjalnego zrywu nie ma.
...nie zapomnę Mu tego bo czekałem tego dnia...
to może jednak się nie spotykajcie :gun: hehehehehe
To jest ciężki temat co tu mówić o forum jak nawet kumple z klasy nie chcą się spotykać , ja mam stały kontakt tylko z paroma z technikum na palcach ich policzy jednej ręki Tak to już jest .
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » A oto i my we własnej osobie
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo