Odp: WOŚP 2012 - wkład filtra oleju, wtryskiwacze i "Złoty Tłok"
jak by wszyscy zarejestrowani się złożyli to po 0,30pln
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Allegro i inne » WOŚP 2012 - wkład filtra oleju, wtryskiwacze i "Złoty Tłok"
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jak by wszyscy zarejestrowani się złożyli to po 0,30pln
Ja też się dołożę do złotego tłoka.
Lepiej wziąć pod uwagę tylko powiedzmy 50 aktywnych osób ..
to ja się piszę, jak gdzie i kiedy mówcie szybko!
Do takiego cuda to i ja się dołożę
Jestem za.
No to jest nas kilku do tego Tłoka, ciekawe co na to jego twórca.
ja też się dorzucę... a co tam
No i ja.
No to teraz ustalmy po ile składka i dawaj na przód bo czasu mało.
Panowie czasu mamy sporo bo aukcja jeszcze 12 dni ważna więc proponuję takie rozwiązanie. Scoda jako że pierwszy poszedł szeroko licytuje ile potrzeba, a każdy ze swojej strony może dołożyć mu do tego interesu ile ma chęć. Ja ze swojej strony zaoferowałem 50 zł Możemy zrobić tak że przelewamy Scodzie na konto ile kto ma chęć i on za całą sumę licytuje Złoty Tłok. Np w przyszłym roku można wystawić go ponownie i znów pójdzie do tego który zaoferował najwięcej, a kto ma chęć to po prostu dorzuca coś od siebie - żadnego przymusu, żadnych konkretnych summ, jak to w Orkiestrze, ile kto może.
Może być. Co Kolega Scoda na to ?
oczywiścię dołączam sie również
piękna sprawa!!
Co powie Tata? Co powie Tata? Co Tata mi powie, co na to odpowie mi dziś? sorry to znaczy scoda hehehehe
ja piertole rynce opadają
http://wyborcza.pl/1,75968,10926993,Pra … _WOSP.html
Panowie budzimy Scodę, narada i naprzód bo TŁOK przelicytowany.
Dzięki Panowie Robi się coraz ciekawiej
Jeżeli "Złoty Tłok" zostanie w rękach forumowiczów, to naniesiemy na niego jeszcze i insygnia forumowe
Lepiej wziąć pod uwagę tylko powiedzmy 50 aktywnych osób ..
jak by tyle się osób znalazło to po 13pln i puchar może wtedy krążyć po tygodni u każdego czyli raz w roku każdy by go miał a może by go wstawić do silnika?:play:
taaaaaak i uroczyste przekazanie tłoka jak płomień olimpijski
dobra niech to bedzie nagroda dla najlepszego formułowicza roku i co roku u takiego co wygra a ja sie przyłączam
piotrzefije a nie można wysłać do wszystkich wiadomośći naraz formułowiczów o tym tłoku
niestety nie można
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Allegro i inne » WOŚP 2012 - wkład filtra oleju, wtryskiwacze i "Złoty Tłok"
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo