Temat: Kupię Rurę FI 300-350
Witam tak jak w Temacie Kupię Rurę o średnicy fi 300 - 350 mm o grubości ścianki 10 mm i długośći 3 metrów z Woj. Lubelskiego i okolicznych woj.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » Kupię Rurę FI 300-350
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam tak jak w Temacie Kupię Rurę o średnicy fi 300 - 350 mm o grubości ścianki 10 mm i długośći 3 metrów z Woj. Lubelskiego i okolicznych woj.
czyżbyś robił wał packera ??
Zgadłeś Wojtas jest taka alternatywa jeżeli znajdę taką rurę . Jeżeli nie znajdę to będę coś kombinował z z wałem croskill
kamil nie opłaca się według mnie .. wał wał croskil kupisz gdzieś około 1000zł .. liczyłęm to i spwanie cięcie itp .. nie opłaca się ... nawet jak by cię wyszedł taki wał 1500zł mniej nerwów ... i oryginał bez pomyłek ... policzyc cały złom wpakowany w to i ilośc elektrod ... hmm na taki wał idzie średnio 3 paczki elektrod 3.25 do tego kilkanaście tarcz, prad itp ... ale rób jak uwazasz.. gdzies kiedyś widziałem wycene robocizny za taki wał wychodiz 200zł taniej ... a nie liczac wałsnego wysiłku ...
Na razie wszystko jest na poziomie poszukiwań
myślę zeby poszukać wałów croskill i zamontować je w agregacie jak Koses ?? Tylko gdzie znaleść takie wały w dobrej cenie ??? Bo wszyscy wołają po 3 tysiące za 3 metry a jak dzowniłem za pakerem to poniżej 2000 zł w mojej okolicny nie znalazłem
Gdzieś ostatnio widziałem fajne wały croskila za grosze i jak sobie przypomnę gdzie to dam znać, ale poproś Sebastiana żeby do Wieczorka zajrzał bo tam mają całe sterty różnych wałów.
Popatrz na allegro w miejscowości żółkiewka mają handlarze i raz widziałem packera ze skrobakami i mocowaniem wszystko od maschio za tysiaka więc nie warto robić może się jeszcze trochę wstrzymaj.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » Kupię Rurę FI 300-350
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo