Odp: WOŚP 2012 - wkład filtra oleju, wtryskiwacze i "Złoty Tłok"
Trzeba zrobić listę dogodną dla Scody żeby na pw mógł nr konta powysyłać . I był by chyba problem z wybraniem najlepszego forumowicza .
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Allegro i inne » WOŚP 2012 - wkład filtra oleju, wtryskiwacze i "Złoty Tłok"
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Trzeba zrobić listę dogodną dla Scody żeby na pw mógł nr konta powysyłać . I był by chyba problem z wybraniem najlepszego forumowicza .
Jak wszyscy to wszyscy babcia tyż , jestem z Wami , 5 dyszek dorzucę.
Panowie, cel szczytny, operacja prosta, czas leci. Każdy ma prawo do własnego zdania na dany temat. Jednak może w tym przypadku powstrzymajmy się od kultywowania tradycji narodowych - gdzie dwóch polaków, tam trzy zdania. Byleby para nie poszła w gwizdek. Pieniądze mają pomóc maluchom, a u kogo tłok spocznie wśród rodzinnych sreber to sprawa wtórna i mało istotna.
Dobrze Pawelg że mi przypomniałeś, ja też 5 dych.
co do najlepszego forumowiecza to problemu nie widze pierwsze miejsce ma Piotrfire bo gdyby nie jego zaangarzowanie nie było by tu nas wszystkich i ja dorzuce ile mogę do tego interesu
Dobra wchodzę w to .
Jestem z Wami - dorzucam się do tego
A może zapytajmy scody czy się zgadza licytować
Mam nadzieję że się zgodzi , ale jakby jednak się nie zdecydował to może licytujmy jako forum , Piotrfire jako władza absolutna byłby naszym reprezentantem.
Ja czekam gdzie wysłac złotówki na ten tłok.
Tak policzyłem, że jest nas około 16 chętnych do zrzutki, tak że nie powinno być problemu. Myślę że na koniec aukcji, czyli za 10 dni Tłok będzie nasz - forumowy.
Panowie oby to nie było płonne gadanie , też czekam na nr konta do wpłaty , a swoją drogą fajnie by było jakby ten tłok był nasz forumowy.
Chłopaki nie zapominajci o mnie jak by co jestem oczywiście z wami tylko prosze o numer konta. :-) :-)
nie widzę problemu
Czyli Kolega Scoda zajmie się sprawą, jak rozumiem. Poproszę nr konta na PW. Trzeba tak licytować żeby wygrać. Proponuję robić przekazy w bankach. Przez pocztę idą ponad tydzień.
piotrze a jak by na naszej tej stronie z traktorami jakiś link umieścić ze jak ktoś wchodzi to zaras widzi o co chodzi
Powiem tak jak któryś z kolegów będzie miał chęć się do nas przyłączyć to na pewno czyta ten wątek a na stronie głównej to by wyglądało na nachalne dziadowanie a nie spontaniczny gest .
Jestem jak najbardziej za.Też proszę numer konta i też się dokładam
scoda wysłałeś już pw? do mnie tyż wysłałeś?
Wobec tego czekam na PW i puszczam przelew
O kurcze, w ogóle nie myślałem, że ten Tłok aż tak "pociągnie" Was za sobą SUPER! W takim razie na skrzydełkach będą odpowiednie naklejki IFA i FORTSCHRITT, a na tłoku adres forum. Do tego jakaś fajna ozdobna tabliczka z odpowiednią dedykacją, stojąca na podstawie i opierająca się o korbowód, a na górze tłoka może jeszcze jakieś fajne insygnia...? Może jakiś plastikowy, przezroczysty kontur traktora ZT 323? Taki np. Fortschritt w koronie ?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Allegro i inne » WOŚP 2012 - wkład filtra oleju, wtryskiwacze i "Złoty Tłok"
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo