Temat: Ciekawe foty Forschrittów
To zacznę
GG 5280421 Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Ciekawe foty Forschrittów
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
To zacznę
Fortschritt z przednim TUZ-em, wyciagarka, i silnikiem SW-400 TURBO:)
(zdjecia nie sa mojego autorstwa, pochodza z jakiegos ogloszenia)
Turbo , ścieta maska , ktoś się narobił , ciekawe czy ten tuz to oryginał? Może to naszego romusia
Ladnie odremontowany Forszaj 323
Mnie szczegolnie podobają sie swiatla z przodu i halogeny w dachu. Pasuja do kabinki
Na tyle tez sporo oswitlenia dodatkowego
No i jeszcze zobaczmy do srodka Tutaj juz bez wiekszych rewelacji poza fajnym siedzeniem i galkami zmiany biegów
(zdjecia nie sa mojego autorstwa, pochodza z jakiegos ogloszenia)
miras jaki to kolorek jest tych felg od tego volvo a tak pozatym to oponki masz w takim stanie jak i ja
juz poprawione sorry za pomylke
To nie mój ten Volvo, tylko Mirasa, ale mój ma prawie identyczne oponki, no może poza tylnimi, bo jedn a mam nóweczke, a druga nóweczka jaka była pękła i musiałem założyć używaną podjechaną, ale dobrze jest, a kolor tych felg, to chyba jakiś zaj....y orange? nie orientuje sie za bardzo, bo ja daltonista
Felgi to czerwień mexykańska a na traktorze to zieleń soczysta (5 lat po malowaniu ) A znaczek volvo to u kumpla w garażu znalazłem i pomyślałem ,że szkoda żeby się marnował .
Do Taty - sorry za to bieganie ze zdjęciami ale wyciąłem przez przypadek i póżniej wstawiałem jeszcze raz -a twoja wypowiedż już była . :beer:
Taki troche wojskowy
(zdjecie pochodzi z jakiegos ogloszenia)
Jaki to kolor tego lekko zielonego. Bardzo mi sie podoba jest ***
http://www.ddr-landmaschinen.de/urlaub/tour5.htm
Nie widziałem takiego jeszcze ani razu.Zwróćcie uwagę na obudowę filtra oleju.Może ktoś spotkał się już z takim modelem???
niewiele ich narobili az strach kupic sobie bo co z czesciami!
piękny!!!!! !!!!!!tylko te części
a czym on sie różni od 303 że się tak części boicie?
ano ma 150 km wiec różni się:
wzmocniony przedni naped -nic nie pasuje
wzmocnione tylne zwolnice -nic nie pasuje
zupełnie inna pokrywa podnosnika-nic nie pasuje
inny rozdzielacz-j.w.
skrzynka z 5 biegami-j.w.
w reduktorze połbiegi-i znowu nic nie pasuje
no i inne sprzęgło -w którym nic nie pasuje
co prawda to do modelu 423 wiec w stosunku do 403 moga byc jakies różnice .Konstrukcja w serii300 jest za słaba by przenosić 150 koników
Widziałem kiedyś na allegro 323a z silnikiem 180 konnym :stu: ,który miał wszystkie podzespoły oryginalne.Nie wiem ile skrzynia by wytrzymała nie wspominając już o sprzęgle.Silnik pochodził chyba z jelcza. :nie_wiem: Ciekawiło mnie tylko to,że czemu ktoś wstawiając większe serce to forszajka zamiast go użytkować zaraz go sprzedaje?? :hmmm:
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Ciekawe foty Forschrittów
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo