Odp: WOŚP 2012 - wkład filtra oleju, wtryskiwacze i "Złoty Tłok"
ojanusz zajrzyj do spamów w skrzynce na onecie bo mi też wywaliło do spamów i od razu zmień ustawienia spamów.
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Allegro i inne » WOŚP 2012 - wkład filtra oleju, wtryskiwacze i "Złoty Tłok"
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ojanusz zajrzyj do spamów w skrzynce na onecie bo mi też wywaliło do spamów i od razu zmień ustawienia spamów.
Ja też jeszcze nie mam numeru konta
Do tej licytacji jest nas 21
Tak wyliczył scoda możemy więc licytować do 1050zł pod warunkiem że złozymy się po 50zł
Już go widzę w naszym logo :smiley:
Jak zajdzie potrzeba to się coś jeszcze dołoży
Miałeś racje, dzięki.
Do tej licytacji jest nas 21
Tak wyliczył scoda możemy więc licytować do 1050zł pod warunkiem że złozymy się po 50zł
Już go widzę w naszym logo :smiley:
Idealnie pomiędzy Fortschrittami bo do starego się już przyzwyczaiłem
Scoda dziś zrobię przelew wieczorem na 50 dych jak mówią chłopaki jak bedzie mało to dopłacimy coś. Wczoraj dostałem numery konta
:smiley::smiley::smiley:
Żona pyta co wpisać w tytule i jak imię i nazwisko właściciela konta to jej niby potrzeba jak to jest u was
Marcin ja wpisuje w tytule ZŁOTY TŁOK - PIETIA
Puściłem przelew,a tak ogólnie to myślałem że będzie więcej chętnych.
Żona pyta co wpisać w tytule i jak imię i nazwisko właściciela konta to jej niby potrzeba jak to jest u was
Imię i nazwisko masz w poczcie jako nadawcę wiadomości, a tytuł przelewu wpisz swój NICK forumowy i dopisek tak jak Pietia
kurczaki zapomniałem o przelewie scoda dziś wieczorkiem puszczam przelew
przepraszam popuściłem i zapomniałem
Ja też dołożę jak by w razie zabrakło na ten tłok.
mój tez własnie poszedł.SIEMAAAAAA
faktycznie onet wrzucił do spamu... jeszcze dziś przelew poleci...
Przelew oddemnie poszedł dziś o 11.
Przelew poleciał.
Mój przelew też rano wyszedł
Koledzy jak któryś nie dostał konta niech pisze raczej kto się zadeklarował to wysłałem,siema
poszło...
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Allegro i inne » WOŚP 2012 - wkład filtra oleju, wtryskiwacze i "Złoty Tłok"
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo