Odp: WOŚP 2012 - wkład filtra oleju, wtryskiwacze i "Złoty Tłok"
chłopaki lipa nie dało się przebić bo nie zostałem zweryfikowany i aukcje mogłem prowadzić do 1000 a więcej to wyrzucało
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Allegro i inne » WOŚP 2012 - wkład filtra oleju, wtryskiwacze i "Złoty Tłok"
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 13 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
chłopaki lipa nie dało się przebić bo nie zostałem zweryfikowany i aukcje mogłem prowadzić do 1000 a więcej to wyrzucało
No trudno ale nie można powiedzieć że się nie staraliśmy.
Trudno i tak masz + za poświęcenie , a kasę i tak można wpłacić na dzieciaki , w końcu takie było założenie naszej akcji.
Plusik poleciał a teraz musimy się zastanowic co dalej.
dziś się dowiedziałem o weryfikacji i wpisałem wszystkie dane ale jeszcze nie zostały potwierdzone nawet 1000pln nie mogłem wbić tylko 999pln ciekawe czy nas nie szpiegował na forum ale plama chyba się upiję z żalu.Kasę wam przeleję po niedzieli i każdy sam zdecyduje co i jak
Też tak uważam. Moim zdaniem pieniądze są przeznaczone na WOŚP i niech tam pójdą nie na tłok to na coś innego.
Scoda spokojnie , skąd mogłeś wiedzieć , przecież nie licytujesz co dziennie .
Scoda żadnej plamy nie dałeś. Masz rację Marek może te pieniądze uratują jakiegoś dzieciaka a to więcej niż ten tłok.
zdziwiłem się o tej weryfikacji jak się dowiedziałem,czy to do każdej licytacji jest potrzebne?
Moim zdaniem nie odsyłaj nam kasy , tylko wpłać na WOŚP . Nigdy nic nie licytowałem , więc nie mam pojęcia.
Nie zawracaj sobie tym głowy, zrobiłeś co mogłeś a przynajmniej jedno jest pewne że potrafimy zrobic coś o czym innym nawet się nie śniło.
Za rok i tak go załatwimy.
Pieniądze powinny trafić tam gdzie miały tylko jak to zrobić?
Normalnie , wpłacić na konto orkiestry.
jedyne co to może Piotr powie w który rejon kraju pójdzie jak dojdzie do wysyłki
No to moim zdaniem nie wyszło tak zle,dzieci dostana więcej pieniędzy bo za tłok i to co nam sie udało zebrać a my na "złoty tłok" poczekamy do nastepnej orkiestry.
Marczi dobrze kombinujesz , może los tak chciał dostaną za tłok i od nas , a tamten koleś jak by przegrał to nie wiadomo czy dałby dzieciom .
Jako że celem był puchar a wyszło do d... to ja jestem za zwrotem gotówki bo wiadomo nastawienie było inne a przelew na WOŚP szlachetny cel ale wiadomo chyba że admin zamiast tłoka oprawi sobie przelew w ramkę bo taka była idea z tym pucharem.
Może zagrajmy na giełdzie może jakieś akcje . Taki tam żarcik
Słuchajcie a może oiorosić Piotra niech wykona jeszcze jeden puchar i bedzie wszystko Ok. Dzieciaki zadowolone nam sie humor poprawi. Można by sprubować co wy na to.
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 13 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Allegro i inne » WOŚP 2012 - wkład filtra oleju, wtryskiwacze i "Złoty Tłok"
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo