Odp: GG FORUMOWE
Hm... u mnie ostatnio chciał za żebrówkę taką 24-30mm w odcinkach około metra po 3 zł/kg...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13 14 15 … 592 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hm... u mnie ostatnio chciał za żebrówkę taką 24-30mm w odcinkach około metra po 3 zł/kg...
U mnie użytkowy 1,8 Forszaj jest coraz droższy
u mnie urzytkowy po 2 zł a zwykła stal gdy kupują po 1zł
u nas zależy od ilości (na jednym złomowisku). te wałki to niby tona będzie równa i 1,5tyś do zapłaty. Dwa wały pierścieniowe 9 pierścieni 70cm i jeden kołeczkowy (ile kół nie policzylem ale chyba 9). Leżała też brona wirowa 2,5m (żeby miała 3m to by była już moja...). Dziś facet ją wziął.
i oto to co upolowałem na złomowisku.
http://imageshack.us/photo/my-images/692/ph34.jpg
http://imageshack.us/photo/my-images/849/ph31.jpg
Cena jak pisałem 1500. Na allegro szukałem to koło 5tyś za te trzy.
No ładny ale pierścienie całe ?
naliczyłem 10 pęknięć. Elektrody np do kwasówek załatwią sprawę...
Tylko będzie trochę zabawy z poszerzeniem ich. szerokość robocza 1,3m a potrzebuje minimum 1,6.
Myślę że zwykłe elektrody wystarczą , przynajmniej w moim przypadku wystarczyły bo też wał pękł .
gratuluje znaleziska
No znalezisko pozytywne
Co się dzieje z tym ACTA.. Kto jest pełnoletni niech podpisze Dla mnie jeszcze brakuje 2mies xD
http://www.petycjeonline.pl/petycja/nie … odowej/608
Prosta sprawa jeśli ktoś uzna że tak trzeba to pójdziemy siedzieć za wrzucenie zdjęcia na forum ..
I tak można kogoś udupić tylko przez to będzie można łatwiej pewnie a pisanie petycji gówno da .
Ile waży skrzynia od 323 ? bo mam takiego na złomie, po 2 zł za kg. Dużo rzeczy już poszło lub było zaklepane ale myślę nad skrzynią bo na oko nie było luzów, wszystkie tryby bardzo ładne tylko jeden, ten od góry od strony mostu trochę nadgryziony. Brać ?
Jak uważasz że wszystko na swojm miejscu i po w dobrej cenie to można ryzykować .Zawsze każdy towar ma swojego kupca .Kiedyś się doczeka swojej chwili.
Panowie trochę z innej paczki a mianowicie mam pewną informację że zakłady mięsne Morliny czyli jedyny zakład w grupie Animex ubijający bydło od następnego tygodnia zaprzestaje uboju bydła i będzie wyłącznie zajmował się przetwórstwem !!! a więc jeśli ktoś ma na sprzedaż bydło to gonić je szybko bo po niedzieli będzie pasztet na rynku bydła w północnej części Polski .
Czyli nikt nie wie ile to waży czy nie chce się podzielić wiedzą ?
raczej nikt sie jeszcze w to nie bawił żeby skrzynie ważyć....
Pewnie z 500kg będzie, jak nie więcej. Zresztą na kwitku będziesz miał dokładną wagę
No chciałem wiedzieć ile mogła by kosztować
480 kg dla wiadomości ogółu
Chłopaki podrzućcie mi jakiś programik o obróbki filmów, może na wiosnę coś nakręcę i zobaczycie mnie w akcji.
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13 14 15 … 592 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo