Odp: Powiedzcie coś o sobie
siemka jestem posiadaczem forszaja 320A z 90 rocznika mam 19 lat
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15 16 17 … 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
siemka jestem posiadaczem forszaja 320A z 90 rocznika mam 19 lat
Witam mógł byś zapodać foty forszaja
Cześć
Jestem tu nowy, ja z fortschritta to mam tylko starą prasę kostkującą k 442/1 :d
mam 21 lat, studiuje TRiL w Poznaniu i jestem z transitem na jednym roku
no więc czas kupić traktorek forsza
WITAM JESTEM TU NOWY ,OD 4MIESIęCY JESTEM WLAśCICELEM ZT 323A I4SEZON E-512IJESTEM Z GUBINA WOJ. LUBUSKIE
WITAM JESTEM TU NOWY ,OD 4MIESIęCY JESTEM WLAśCICELEM ZT 323A I4SEZON E-512IJESTEM Z GUBINA WOJ. LUBUSKIE
Witam Cię Wasyl, widać, że jesteś tu nowy, dlatego gorąca prośba! Pisz normalnie małymi literami, duże litery na forum oznaczają krzyk!, a nikt z nas nie cierpi jak narazie na chore uszy, kolejna sprawa, to przedstawiamy się w dziale do tego stworzonym, czyli "Przedstawmy się", a Twoje powitanie widzę już w trzecim temacie, a bynajmniej ten w którym się teraz znajdujemy jest zupełnie nieodpowiedni do przedstawiania się, dlatego przedstaw się jeszcze raz ładnie w odpowiednim temacie, a a potem usunę to co tutaj nie pasuje. Powodzenia!!!
Witam Cię Wasyl, widać, że jesteś tu nowy, dlatego gorąca prośba! Pisz normalnie małymi literami, duże litery na forum oznaczają krzyk!, a nikt z nas nie cierpi jak narazie na chore uszy, kolejna sprawa, to przedstawiamy się w dziale do tego stworzonym, czyli "Przedstawmy się", a Twoje powitanie widzę już w trzecim temacie, a bynajmniej ten w którym się teraz znajdujemy jest zupełnie nieodpowiedni do przedstawiania się, dlatego przedstaw się jeszcze raz ładnie w odpowiednim temacie, a a potem usunę to co tutaj nie pasuje. Powodzenia!!!
Już ok :brawo:
Witam wszystkich forumowiczów.Jestem tu nowiutki i zakupiłem ostatnio Fortschrita ZT 303.Po przywizieniu go do domu dopiero stwierdziłem,że to dla mnie czarna magia.Na miejscu facet obiaśniał to jest to, to jest to i było na pierwszy rzut oka dość proste.Teraz obchodze go wkoło i nie wiem co do czego.Mieszkam w okolicach Strzelna woj.kuj.pomorskie.Pozdrawiam wszystkich.Prosze o cierpliwość bo będę pytał,pytał i jeszcze raz pytał.
Cześć , na pewno postaramy się objaśnić ci tajniki tej magicznej machiny (nie przejmuj sie to tylko tak z początku wyglada ) Pozdrawiam .
witam prawie sąsiada na pewno damy radę
Witaj też mam 303 tak więc w miarę mozliwości postaram się pomóc mam go już 2 lata ale czasami potrafi mnie zaskoczyć pozdr.
witam mam na imię marcin od 10 lat użytkujemy zt 300 a pózniej mała przeróbka
na 303 a od tygodnia 323 a niestety silnik padł
siemka nic się nie martw to super sprzęcik a najlepsze jest to że się nie psują padł ci silnik ale forszajek sprawny taki żarcik a na poważnie to napisz co się stało na pewno pomożemy
wiem ze to super 10 lat bujalismy sie zt 300 i ni grosza nie dołozylismy smigal jak talala tylko jak sie posypał tak wszystko silnik sprzęgło skrzynia opony nowy lakier przedni naped i tak powstał 303 to dopiero maszyna nie ma nocnych we wsi no a teraz od tygodnia 323 na poczatku próba w polu i blokada szkrzyni ile to nerwów ale doszlismy trzeba bylo 50 ltr oleju dolac i chodził dopuki nie wydmuchał uszcelki i okazalo sie ze trzeba robic silnik mysle ze ten 323to okazaia 12 tys kompletna skrzynia drugi silnik wszystkie pompy
Witam!!to nawet nawet wstaw foty
Witam nam najmie mariusz 33 lat mieszkam w lubelskim mam zamiar kupić kombajn 514 ale nic ciekawego jeszcze nie znalazłem
Cześc, 1974 to bardzo udany rok (wiekszość modów tego forum wtedy sie urodzila )
wita cię także młodsza część forum
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15 16 17 … 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo