Temat: pług do zt323

szukam czegoś do 4tysi najlepiej jak najtaniej ale coś przyzwoitego boje się pul zawieszanego ale phx mi się podoba może macie coś w moich okolicach

nie wszystko złoto co się świeci

2 Ostatnio edytowany przez Krzysiek (2012-02-05 23:12:10)

Odp: pług do zt323

jak ci się Phx podoba to się nie bój  półzawieszanego tylko kupuj i orz !!!!
no chyba że nie masz jajek.... to się bój cool

3

wiem ze sobie go chwalisz bo czytałem twoje poprzednie posty na ten temat tylko nie moge znaleźć czego takiego niedaleko ode mnie a jajek to chyba nie mam bo pewnie na cienki bolec są big_smile a jeśli chodzi o obawy to mam działkę 8m szerokości i tu się chyba nie zmieści sad

4

Ja mam do sprzedania Akpila 5 skibowego na dużych  pół śrubowych odkładniach nowe piersi i lemiesze

GG 16238418

5 Ostatnio edytowany przez Krzysiek (2012-02-05 23:37:35)

o cholera 8m
na jednym koncu masz drogę a na drugim?
a generalnie to i tak masz problem bo 323 nie zawróci na 8 m :-)
a ile masz ziemi?

opowiadam żonie ( co rzadko mi się zdarza ) o twoim problemie  "8m"
no i ona proponuje żebyś zamiast pługa kupił haczkę lol

6

ten apkil to taki podrabiany stary grudziadz? jesli tak to nie chce takiego pługa którego mogę porozrywać na moich kamieniach :nooo:

7

no a phx i b201 może orac bruk
jak masz problem z kamieniami to do 323 musisz miec zabezpieczenia nonstop hydrauliczne albo sprężynowe

8 Ostatnio edytowany przez karol82 (2012-02-05 23:41:34)

mam 25ha na kilka razy zawruci na jednym droga to da rade a na drugim pole sąsiada i wykopy po kamieniu wapiennym jak się spręże to może sąsiad mnie nie przegoni smile
kamieni trochę mam ale z kołkowymi zabezpieczeniami tez dam rade

9

a pole pewnie ze 3 km co?
jak tak to kup b 201 weź flaszkę dobej wódki najlepiej bimbru  kilo swojskiej kiełbasy i idź do sąsiada,
wypij flaszke po tem drugą jak będziesz dobrze gadał to może zleci Ci zaoranie swojego kawałka ( swoich 8m) i jeszcze na tym zarobisz Granice zaorzesz i chwasty nie będą się pierdo...

10

własnie nie jest taka długa ma jakies 500m to daje równo 56a wiec nie bardzo sie nia przejmuje zawsze jakos dam rade wrazie co ciapka zaprzęgnę tongue

11

polecam fortschritta, mam osobiscie ale przerobiony na zawieszany ( nie typowe pola :] )
4 skiby bo z 5 zt 303 nie daje rady pompa

12 Ostatnio edytowany przez karol82 (2012-02-07 22:59:13)

co do wynalazków to nie chce już mam ich dość pyzatym pług fortschrit jest bez zabezpieczeń i chyba daruje sobie pól zawieszany a przeróbek nie będę robił
http://agro-bis.otomoto.pl/plug-zagonow … 91194.html
a co powiecie o czymś takim?

13

jak bez jak ma -,-
i to taki straszny wynalazek to nie jest po prostu przyciety lekko moge ci zdjecie dac,
naprawde fajnie sie robi tylko bys musial tydzien posiedziec

14

http://allegro.pl/plug-4-skibowy-ob-tur … 77354.html   tu jest ciekawy

15

no fajny tylko szkoda ze tak daleko jutro zadzwonię ciekaw jestem ceny za ten pług bo nie wieże ze to cena na niego