161

Odp: sprzedam maszyny rolnicze!!!

dobrze karl323 zdjęcia Ci wyśle wieczorem.

162

mateusz46 mi też wyślij zdjęcia może coś z tego wyjdzie.

163

dobrze wyśle smile

164

zdjęc nie zrobiłem:( przepraszam ze tak wyszło nie miałem czasu. wygląda identycznie jak ten:    http://www.google.pl/imgres?q=fortschri … 9,r:12,s:0

tylko mój bez wałków, wiadomo że do malowania się nadaje zeby tym robić.
pozdrawiam

165

mateusz46 widzisz cały pic polega na tym żeby te wałki były bo je robić to są koszty.

166

no ale z wałkami kupisz za 4tys

167

mateusz46 tylko jest lekka różnica agregat a kultywator jak byś napisał to drugie to bym się nie odzywał .

168

no nie wiem jak chcesz ja chciałbym 2000zł wałki możesz sam zrobić za tysiąc fajne może 1200

169

mateusz46 napisał/a:

no ale z wałkami kupisz za 4tys

Ja kupiłem za 2000 z wałkami z blachy ryflówki, Wojtas mi załatwił, z transportem opiciem i uzupełnieniem zębów oraz eksploatacją jesienną kosztował 3000. Za twój sam kultywator nie dałbym więcej jak 1300-1400

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

170

mój ma łapy nowe

171

Tym większe straty, a ktoś będzie miał pociechę.

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej

172

ja bym nie sprzedał, za cenę złomu , niech stoi w kącie jako lokata kapitału:) może złom podrożeje...

173

O to chodzi, ze najprawdopodobniej złom osiągnął apogeum.

174

no i właśnie tak zrobię jak nikt nie da 2tys bedzie stał;) jako ozdoba wink

175

najgorsze w tym wszystkim jest to że rolnik rolnikowi nie sprzeda a na złom wywiezie a taki kultywator nie pójdzie za gruby a my szabryjąc takie coś zaś płacimy 2-3zł za kilo

176

Gdybys bliżej mieszkał to zastanowiłbym sie a tak to wiecej zapłace za transport niz ten kultywaror wart

Rolnik z powołania:-)

177

no trudno bedzie stał:) a chętnie bym się pozbył. A może zrobię z niego jeszcze jakiś agregat:)

178

Mateusz załóż swój temat o tym kultywatorze bo mi tu brudzicie!

Mam 2 szt HL-ek do sprzedania, 6 ton wywrot na dwie strony, zdjecia na meil, tel- 505857445

Posiadam części do sieczkarni, kombajnów i traktorów Fortschritt, silników IFA 6 i 4- cyl. Kom- 505857445
http://fortschritt.p2a.pl/viewtopic.php?id=1726

179

Mam do sprzedania:
-Cyklop polski nowy model siłownik z góry rocznik 88 czerpak do sypkich i widły w wyposażeniu
-ursus c360 z turem rocznik 81 odnowiony dla siebie bez kabiny
-opryskiwacz pilmet 400litrów rocznik 91 stan bardzo dobry
-agregat b231 forschritt bez wałków.
Nie mogę założyć nowego tematu więc piszę tutaj.
pozdrawiam

180

Nie mogę założyć nowego tematu więc piszę tutaj.
pozdrawiam

Ciekawe dla czego :dance: czytaj pkt. 10. regulaminu

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty