Odp: Powiedzcie coś o sobie
Mareczku gratulacje !!!!!!!!!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Strony Poprzednia 1 … 66 67 68 69 70 … 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mareczku gratulacje !!!!!!!!!
No proszę ! :brawo:
Gratuluje awansu!:)
Gratuluje i oby jak najmniej roboty.
Powodzenia w nowej roli uczestnika tego Forum
no i moje tez gratulacje
Moderator to odpowiedzialna funkcja, GRATULUJĘ!!!
Witam.
Ja również gratuluję.
Pozdrawiam.
Gratulacje Marku
Moje gratulacje Marku !
Poprawianie ortów zostaw mnie, lubię tę robotę.
Gratulacje
Witam jestem Adrian 24lata mam ife w 50la tzn,takowa jest w osp Sobotka do ktorego naleze,jestem jej kierowca i konserwatorem. pracuje w diesel serwis Roman Niemczyk Sobotka, chetnie podziele sie doswiadczeniem w ukladach zasilenia diesla .Sledze wasze forum od pewnego czasu,podoba mi sie tu. Dowiedzialem sie juz wielu ciekawych rzeczy na temat ifek i mam nadzieje ze koledzy forumowicze pomoga mi w rozwiazaniu problemow mojej ifki.pozdrawiam
Witaj Adrian !
Witaj na pace IFY koledzy na pewno CI pomoga
No witamy witamy )
witamy witamy , pracujesz w zakładzie remontującym pompy wtryskowe, dobra firma, lecz sąsiad do perkinsa 3 razy pompę wymieniał u was:))
a mi złe końcówki wtrysków założyliście , no ale traktor też był wynalazkowy ursus 5314, ale niektórzy was chwalą , )
Cześć Adrian!
Czytaj, pytaj, co możemy to pomożemy. W zdecydowanej większości jesteśmy samoukami-praktykami, więc wiedza, którą posiadamy jest szczególnie przydatna dla posiadaczy klamotów spod znaczka IFA/FORTSCHRITT.
Serpico napisał/a:http://img06.allegroimg.pl/photos/orygi … 2097563509
Saluto pistoleros!
Jesten nowy!Właśnie kupiłem Fosza ZT 323A i WOM nie działa. Musiałem go kupić, bo mam 40 ha do zaoramnia, dostałem gratis dzierzawe od jednego gościa cobym wziął sobie dopłaty.
Ostatnio 25 lat temu ujeżdżałem Fergussona, C360 i C330.
Pomóżcie, bo jedyne pojazdy na jakich jeździłem to Saab, Mecedes i Volksvagen.Czy ma któś książki napraw do skrzyni i WOM
Dzwonilem sie pytac o tego fortschritta ale juz nie aktualne bylo o 1 dzien sie spoznilem
Cześć Adrian !
Strony Poprzednia 1 … 66 67 68 69 70 … 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo