Odp: Pług
są ludzie co takie "trójki" obrotowe do C-360 czepiają tylko dodatkowy siłownik w podnosniku i remon pompy i do boju :walka:
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Allegro i inne » Pług
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
są ludzie co takie "trójki" obrotowe do C-360 czepiają tylko dodatkowy siłownik w podnosniku i remon pompy i do boju :walka:
róznie chyba jak chce momentami jechac na tylnich tylko kołach to może nie zakladać
Ja też myślę że to za mały pług do 323.. a tak na marginesie to jaką szerokośc zabiera??
Forsz 323 spokojnie 2m pociągnie, a myślę ze i 6 korpusów na B200 nie będzie mu wadzić..
jakiś czas temu przy okazji sprzedaży mojego forsza gadalem na gg z kimś kto ciąga forszem obrotową 3 niemeyera bo ma gliny i górki i woli 3, ale mowi ze ciagniczek wcale tego nie czuje..
no, więc do forsza 4 obrotowy albo 5-6 zwykły zagonowy:) chyba że glina, ale jak ogladalem pod Opolem Lubelskim forsza z SW-400 to facet mowił ze 4 obrotowa kvernelanda na 1 klasie gleby spokojnie ciągnie.. (w tamtych okolicach są naprawdę ciężkie gleby!)
to jednak moim zdaniem "trójki"-MALOTA :nooo: . jak na takiej glebie jak Marysh pisze 4 kvernelanda ciągają to spoko można większy pług
u mnie 4011 ledwo daje rade z dwoma korpusami
panowie co myslicie o tym plugu??? http://www.allegro.pl/item258799253_plu … ynowe.html
jestem zainteresowany jego kupnem ale mam 400km do niego i jechac zeby go tylko ogladnosc nie oplacaloby mi sie. moze ktos z was mieszka gdzies w okolicy i muglby tam podjechac i spojrzec jak on wyglada i w jakim jest stanie. zalezalo mi by na tym i bylbym bardzo wdzieczny. czekam na odpowiedzi
Wyglada ładnie nie wiadomo ilu calowy 14 calowy byłby trochę mały no i nie wiadomo ile waży?
no wlasnie. nie ma zadnych szczegulowych danych. mi sie zdaje ze to chyba bedzie opal 140 albo 160. waga to mi sie zdaje ze bedzie tak 1000-1500kg bo wiecej raczej nie. znajomy jezdzi czesto starem do konina bo jakies czesci tam do koparek wozi i chyba kiedys zabiore sie z nim bo od konina do Lubienia Kujawskiego (tam jest ten plug) jest jakies 80km i moze zajechalbym go ogladnoac.
Napisz do niego może poda więcej szczegółów zanim się wybierzesz
chyba bede tak musial zrobic. ciekawe czy z forum jest ktos z tamtych okolic podejrzewam ze ten plug bedzie w sam raz do mojego zetorka no i wielki plus zabespieczen ia sprezynowe, no i cena nie wydaje sie duza jak na ten model
Kujawsko-Pomorskie jest kilku z tamtych stron ale do głowy przychodzi mi tylko miras i dzejsi
Aha, dobrze wiedziec bo ja sie nie orjentuje kto jest z kad. mi sie wydaje ze ten plug jest warty zachodu. sama firma Lemken mówi duzo za siebie
taka opcje ruwniez przewiduje. moze akurat sie trafi. powoli sezon na orke sie konczy i moze kupilby cos niedrogo od jakiegos niemiaszka. jakies niecale 100metruw od mojego domu jest trajowa krasa 4 i czasami tak patrze przez okno jak targaja od niemcuw tego sprzetu to az glowa boli
a z tego co slyszalem i czytalem w necie to przy obrotuwce liczy sie 30konikuw na jedna skibe. nie wie ktos czy to prawda? bo mojim zetorkiem 122KM czwureczke smialo moge ciagac, a tym drugim co ma 70KM niby trujke obrotowa muglbym targac. czy ktos moze mi to wytlumaczyc???:/
Tak się liczy ale do 16 calowych pługów zadzwoń pod ten numer to handlarz od którego kupuję wszystkie maszyny może coś ma w niemczech na oku 607364913 mieszka w Dankowicach k/Jordanowa
dzieki za nr. jak wszystko przemysle to zadzwonie do niego. a cos mi sie zdaje ze on do niemiec jezdzi przez przejscie w jedrzychowicach bo to blisko i chyba najlepsza trasa jak dla niego, a ja mieszkam okolo 8km od jedrzychowic i zeby tam dojechal to musi przejezdzac przez moja miejscowosc, wiec muglby zajechac jak cos i mozna by bylo sie dogadac. przynajmniej tak mi sie wydaje:/
http://www.allegro.pl/item254898292_plu … n_3_1.html nad tym tez sie zastanawiam
ja mam przy woim 6 skobowym PX szyne zamonrowana jest równolegle do skib ładnie idze jak bym wiedział jak to wkleił bym foto
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Allegro i inne » Pług
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo