1

Temat: Zakłady mięsne łuków -opinie

Witam morliny zaprzestały skupu wołowiny i teraz poszukuję zakładu do którego bym sprzedawał bysie ,mam możliwość sprzedawać do łukowa ale nie wiem jak z ich solidnością oceny WBC i płatnościami jeżeli ktoś ma z nimi jakieś doświadczenia to chętnie się poczytam .

2

Odp: Zakłady mięsne łuków -opinie

Dla Morlin chyba teraz usługowo bije  Firma Foodworks z Chróściny

3

u mnie znajomy odstawia byśki do łukowa i narazie nie narzeka dodatkowo ostatnio dostał jakąś premie

4

Wiem że pośrednik przez którego będę sprzedawał wynegocjował cenę jaką mają najwięksi dostawcy i jeśli będę zadowolony z wybicia to podpiszę umowę za którą są premie .

5

koseś ile trzeba odstawiać jakie rasy i jak cena i premia jeśli można zapytać

Też jestem ciekawy

7

Na razie to wielka niewiadoma z ceną ale ma być na poziomie cen jakie miały morlimy a nawet deko wyższe ,niestety umowę dopiero podpiszę po sprzedaży kilku partii bydła żeby zobaczyć jak będą wychodzić na żywo w porównać do cen żywca u handlarzy ,w morlinach miałem premię od 3 do 6 % a bysie to same mieszańce jakie się uda kupić .

A jesli chodzi o odbiór to po ile sztuk przyjada?

9

Ciekawe skąd sól w tym Łukowie brali?

www.ifa-serwis.pl - warsztat, szlifiernia, pompy wtryskowe, wtryskiwacze i mycie w myjkach ultradźwiękowych.
www.rajstop.pl
- Raj dla stóp smile Najtańszy i najlepszy sklep w sieci - hurt i detal

Zamiast PW proszę napisać maila - szybciej dochodzi i jest pewniejszy.   http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

10

kupowali po 140 przemysłową, a sprzedawali po 440 jako spożywczą do zakładów mięsnych - trzeba mieć łeb do przekrętów.

gg 5118068

11

Ja coś czułem piach w kaszanie..... ;-)

12

Przemysłowa i to jeszcze zbierana z dróg i rynsztoków po zimie....

www.ifa-serwis.pl - warsztat, szlifiernia, pompy wtryskowe, wtryskiwacze i mycie w myjkach ultradźwiękowych.
www.rajstop.pl
- Raj dla stóp smile Najtańszy i najlepszy sklep w sieci - hurt i detal

Zamiast PW proszę napisać maila - szybciej dochodzi i jest pewniejszy.   http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

13

Do mnie to nawet po jedną ale mam szczególnie dobry kontakt z człowiekiem co organizuje transport

Zastanowię się czy nie zadzwonić kiedyś do nich. Na razie sprzedaje pośrednikowi ale kiedyś płacił najlepiej teraz już zaczyna z ceną schodzić na dół. Jedyny plus mam taki że kasa za 2 dni na koncie   jak przyjeżdzali górale to jakoś wolałem gotówke niż dą ctak daleko komuś na konto.