Witam,
Sytuacja, która miała miejsce w dniu wczorajszym była spowodowana nieuwagą jednego z administratorów, któremu przekazałem obsługę w związku z moimi napietrzającymi się obowiązkami, niestety osoba ta brakiem odpowiedzialności zawiodła moje zaufanie i została zwolnione.
Pragnę zapewnić, że w dniu dzisiejszym 2 administratorów pracuje nad przebudową systemu kopii
bezpieczeństwa i już w ciągu najbliższych 2 - 3 dni powinniśmy zawsze posiadać "najnowsze" backupy, pozatym przebudowana zostanie infrastruktura, wprowadzę też monitoring prac wykonywanych przez moich pracowników przy obsłudze darmowych hostingów.
Osobiści dołożę wszelkich starań aby zaistniała sytuacja nie miała miejsca w przyszłości.
W ramach rekompensaty na forum nie będą wyświetlane żadne reklamy do końca roku.
Jeżeli mogę odpowiedzieć jeszcze na jakieś Twoje pytanie jestem do dyspozycji.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia,
Mandez
To odpowiedź właściciela serwera na propozycję zapłacenia za forum w zamian za codzienne backupy.
Myślę że dalsza dyskusja nie ma sensu on przecież na tym zarabia
Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421 Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty