Odp: Powiedzcie coś o sobie
I najstarsza też :smiley:
GG 5280421 Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Strony Poprzednia 1 … 14 15 16 17 18 … 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
I najstarsza też :smiley:
a ja jestem z 89' i tez witam jest ktoś jeszcze z tego roku????;)
Kurcze to ty jestas mlodszy niz moj ciagnik !!! (żartuje oczywiscie )
I starsza też !
Od wieku 33 lat powinno się poleżeć na glebie 10 minut dziennie, coby się pomału przyzwyczajać. Witając Cię w klubie zapewniam, będziesz pod nim leżał - bankowo.
zapewniam, będziesz pod nim leżał - bankowo.
Jesteś pesymistą ja pod swoim nie leżę owszem czasami się coś psuje ale to jest normalne wszystko się czasem zużywa
a ja jestem z 89' i tez witam img/smilies/tongue jest ktoś jeszcze z tego roku????img/smilies/wink
tak ja tez jeste 89
I starsza też !
Od wieku 33 lat powinno się poleżeć na glebie 10 minut dziennie, coby się pomału przyzwyczajać. Witając Cię w klubie zapewniam, będziesz pod nim leżał - bankowo.
jestem optymisto miałem bizon ZO 56 z 1982 r trocht pod nim poleżałem był bez kabiny i zawsze się strasznie kużyło a jaka wydajność?
I najnajmłodsza cześć forum też wita
Witam, jestem z dolnego śląska rocznik 80'. Na razie posiadam T-174/2, ale chętnie kupię 323.
Witaj enzo !
O jakiej służbie mówisz Piotrze ?
Załapany jestem, nie ma co. Pełny szacunek - czapki z głów !
Specyficzny zawód.
Nie ma to jak w straży
słońca nie ma - w d..ę parzy
lać się nie chce a się sika
taka w straży specyfika.
Chyba się nie obrazi ?
Witam mam na imię Marcin jestem z kuj-pom na trasie Wąbrzeźno-Brodnica od 3 lat jestem w posiadaniu Fortschritta ZT 323A '89r, oto on:
Pozdrawiam :beer:
Witaj Smakosz !
Ładna maszynka !
ile metrów ma ten zestaw
Witam!
Agregat uprawowo siewny Amazonka który widnieje na zdjęciu jest 4rometrowy, ładnie sie prezentuje ale nie polecam do Forszaja gdyż jest za duży i za ciężki(przed kupnem myśleliśmy z ojcem ze w sam raz), człowiek uczy sie na błędach, szkoda że na swoich :nie_wiem:
3 metrowy byłby idealny
Pozdrawiam :dance:
Strony Poprzednia 1 … 14 15 16 17 18 … 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo