Odp: Regeneracja pomp
witam i stalo sie pompa siadla juz mam ja na wieszku i co dalej podstolice tuchola czy jakis inny zaklad naprawczy co radzicie jak wasze pompy po regeneracji
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Układ hydrauliczny » Regeneracja pomp
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
witam i stalo sie pompa siadla juz mam ja na wieszku i co dalej podstolice tuchola czy jakis inny zaklad naprawczy co radzicie jak wasze pompy po regeneracji
O postolicach bym nie myslał proponuje od razu tucholę na pewno będzie taniej
a jak dlugo trza czekac za pompom jak im sie wysle
ok 2 tygodni od wysłania
Koszt regenaracji mojej to 870 + Vat
Pompa po regeneracji z Pszenna wytrzymała 2 lata. Na zimnym oleju podnosiła około 1,5 godziny, a potem niby podnosiła, ale wszystko jęczało, a olej mocno się grzał.Teraz założyłem pompę po regeneracji w Hydrotorze (na moje życzenie ta sama, którą wysłałem) Wydaje się, że zrobiona jest dobrze. Jeżeli ona padnie, to zrobiłem na zapas pompę przerabianą na bazie NSZ 50. Opis mojej autorskiej wersji jej wykonania zamieściłem w wątku ,, Pompa przez Kuba 875" na stronie nr 6.
ja dałem kiedyś do hydrotoru pompe od prasy john deere do regeneracji, niby ją zrobili. pojechałęm na łąkę, zrobiłem ze dwa baloty i pompa nie chodzi no więc za telefon i wiadomo reklamacja. w międzyczasie na ich stronie internetowej wstawiłem swoją opinię że jakie to z nich buce że nie potrafią pompy łopatkowej zregenerować itd, skoro nie potrafią to po co się podejmują itd. ostatecznie zrobili i jakoś chodzi ale nie polecam ich bo tylko mają o sobie wielkie mniemanie. zanim byłem u nich to zapytałem w hydrobigu o regeneracje to powiedzieli że takiej pompy nie robią i ok normalna rozmowa. jak tam w hydrobigu powiedziałem ze tam nie chcieli robić to momentalnie urośli do sufitu. a co do hydrobigu to dałem na wymianę kilka lat temu rozdzielacz od 360 co chodzi w turze, koszt był chyba 200 zł i gwarancja, rozdzielacz chodzi bez żadnych zarzutów. też mają dobre podejście jak pytałem o hydrostat od 516. powiedzieli że jak się zdecyduje za regeneracje to przywieźć hydromotory i pompę a oni zobaczą co komu dolega i wycenią koszt naprawy a do mnie decyzja czy robić czy nie. HYDROBIG polecam jak najbardziej a hydrotor niekoniecznie. dodam jeszcze jak byłem z reklamacją to gościu też reklamował u nich ostrówka co robili mu całą hydraulikę, kupę kasy wzięli a ostrówek więcej oleju pod sobą jak w sobie
kupiłem w postolocach w tam tym roku i juz padaka podnosi ale żezi jakby sie chciała rozleciec bede sie starał reklamowac ale nie sadze by sie udało
witam panowie gdzie dac do zregenerowania pompe od wspomagania od 303 mam ta com jest z boku na paski orste w hudrotoze ich nie robia pilnie mi sie spieszy
A nie lepiej kupić nową ruską, podejrzewam że wytrzyma tyle samo, albo i więcej niż regenerowana. Takie zwykłe pompy to znajomy regeneruje za stówkę.
ale jaka ruska jakis symbol albo cos kupilem od mtz82 kiedys ale ona chodzi w druga strone i bym musial przerabiac cos a nie mam czasu na to
w zrób to sam jest opis
kto z was ma pompę główną z Pszenna jak ona się zprawuje i czy warto ją kupić.
ta jest od nich i jeszcze na gwaracji http://olx.pl/oferta/pompa-hydrauliczna … 4tnax.html wcześnie kupiłem ale cos nie tak było z nią to wymienili na nową i tak leży nawet nie rozpakowana
Poczekam do sezonu i chyba wtedy zamowię przynajmniej gwarancja będzie do zimy chcą 1300 i stara na zamianę.
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Układ hydrauliczny » Regeneracja pomp
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo