Temat: Kultywator
Kupię tanio albo bardzo tanio kultywator a nawet dwa,potrzebne mi są bo będę tworzył ciekawą maszynę.Stan nieważny byle były graczki i rama.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » Kultywator
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kupię tanio albo bardzo tanio kultywator a nawet dwa,potrzebne mi są bo będę tworzył ciekawą maszynę.Stan nieważny byle były graczki i rama.
A można wiedzieć co będziesz tworzył?
a możne coś takiego cię interesuje posiadam na sprzedaż http://www.allegro.pl/item930172915_spr … r_4_m.html
Tomek, luknij na allegro, Tam jest do wyboru do koloru. Za 400-500zł. wytargasz coś. Też chciałem stworzyć coś takiego jak ty zrobiłeś(agregat z dwóch kultywatorów) ale na razie nie znalazłem "Grudziądza" na moją kieszeń i będę chyba tylko poszerzał dotychczasowy.
a swoją drogą zdradź nam co będziesz "tworzył"?????
Jeszcze czegoś takiego nie widziałem.Może i by się nadało ale mam do ciebie za daleko.Na razie nic nie mówię bo wykupicie wszystkie kultywatory i będę musiał nowe kupować.Jak zrobię to na pewno pokaże. Widziałem na allegro ale mi potrzebne są takie z krzaków wyciągnięte za niewielkie pieniądze bo nie wiem jak to będzie się sprawować a poco kasę marnować.
jak Cię interesują tanie kultywatory to odezwij się na pw
kupię agregat na kultywatorze z wałkami szrokość od 5m
mam ale na bronie kultywatorowej . stan bdb
Ja dzisiaj kupiłem agregat uprawowy kleine 2.80cm na podwójnym wałku 1997 rok maszyna w stanie idealnym za 1.300zł to chyba nie przepłaciłem?
jesli ma wałek z przodu i z tyłu to nie . jeśli brak któregoś to raczej tak
wałki ma z prętów podwójne z tyłu...
Ja mam Kleina 3.60 to nazwa firmy jest wytłoczona wyraźnie na boku wieżyczki . Wałki ma podwójne z ząbkowanych płaskowników .
jakieś 2 godziny temu kupiłem inną zabawkę bronę sprężynową lemken 3 metry podwójne wałki strunowe spulchniacze kół w komplecie i jeszcze dostałem kilka zębów na zapas. Dałem ze to 1500zł jutro klein jedzie do znajomego dał 1.800zł i namiary na tego lemkena bo on szukał czegoś do 60-tki a taka brona była mu za duża, wpadł do mnie zobaczył kleina i naparł się jak żyd na jajo na ten agregat.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » Kultywator
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo