Odp: Awaria sprzęgła w 303
jakby to tylko to było to przez okienko zrobi??? jutro jak będzie widno to zobaczę to. czekam na inne pomysly
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Sprzęgło , WOM , ULS » Awaria sprzęgła w 303
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jakby to tylko to było to przez okienko zrobi??? jutro jak będzie widno to zobaczę to. czekam na inne pomysly
To to, miałem to samo jak gniotłem kukurydze. zupełnie to samo
Mieliście racje koledzy plusiory dla was
Czyli Pajej, dopadła Cię usterka najmniejsza z możliwych, wręcz drobnostka, że tak powiem A śrubę dobrą dobrałeś?
niestety drobnozwojnych nie było. kupiłem wzmacnianą o normalnym gwincie i oddałem tokarzowi żeby ja zrobił tak jak oryginał
Tam jest zwykły gwint, ale konkretnie jaką wzmacnianą dostałeś? Śruby w klasie 8.8 to też są śruby wzmocnione ale tu i tak dalej będą za słabe.
Sorki ze tak późno pisze ale jakoś tak zeszło ta śruba to właśnie 8,8 zobaczymy ile pochodzi
w sklepach fortschritowskich są oryginalne śruby oczywiście wzmacniane po 6 zł
Trza będzie zamówić i po robotach wymienić
Oryginalne są także robione ze śrub, ale czasami zdarza się że robią je ze śrub w klasie 8.8, a powinny być w klasie 10.9. Oznaczenie powinno pozostać więc łatwo to sprawdzić.
Masz te śruby u siebie???
Jeszcze kilka powinienem mieć.
napisze ci maila
witam problem ze sprzęgłem, a raczej z półbiegami chodzi o to, że nie działają jak powinny, a raczej wcale nie działają wciskam pierwszy guzik od skrzyni działa potem wciskam drugi i nic płyn ze zbiorniczka zaczyna podnosić się do góry no jednym słowem kicha.
aqswde żeś to chłopie tak opisał że ni w ząb nie łapie o co chodzi.
witam wszystkich i prosze o pomoc amianowicie mam problem ze sprzegłem i nie wiem jak go wymienić.Czy musze wyciągnać silnik?
Boshe, choć 10minut na forum poczytaj, a wszystkiego się dowiesz ze szczegółami. Nie że taki nieuprzejmy ktoś się odezwał, ale po prostu szkoda miejsca marnować i przepisywać posty.
lukasz jak byś trochę poczytał to byś się wszystkiego dowiedział ale tak silnik musisz wyciągnąć i odkręcać i odkręcać aż wyjdzie.
Dzisjaj w swoim zt304 wymontowalem sprzegło bez wyjmowania silnika!- i to we dwóch; - piekielnie proste - a zarazem trudne ? jutro zloże - poszedl docisk + tarcze kupię w Pszennie lub Pankowie
silnik odsunełeś ??
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Sprzęgło , WOM , ULS » Awaria sprzęgła w 303
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo