Odp: Phx 5
to w świdnicy nie ma grene że zamawialeś?
GG 5280421 Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pługi » Phx 5
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
to w świdnicy nie ma grene że zamawialeś?
A nie wiem czy jest ,w Kamiennej Górze jest ale mam kawałek a tak to z domu sie nie musze ruszać
Dzisiaj zrobiłem pierwszą próbę PHX . Pług ładnie kryje , nie zapycha sie jak stary grudziądz zabezpieczenia działają (trochę ich się obawiałem) przełożenie II 2 szerokość orki to tak 1 korpus za kołem .
Uploaded with ImageShack.us
Twój już przetestowany mój ciągle stoi i ma urlop.
PRZYPAŁ ładny zestaw
jak rozwiązałeś problem z jabłkami słabo widać ?ja kupiłem końcówki wysuwne od ursusa i przyspawałem do nich po 2 płaskowniki aby uzyskać wysokość i do phx wymieniam
Przypal- niezle ten plug wygląda- dobra robota wraz z ojcem
jano323 - zamówiłem jabłka w greene o wysokości 57 mm i napawałem na nie potem oszlifowałem i wbiłem w lagi ospawałem i sie trzyma .
traktor - Dziękujemy
test zaliczony pozytywnie wczoraj orałem pod kukurydze phx i jestem zadowolony możliwe że jutro ukażę się filmik z pracy
żeby jeszcze gdzieś dorwać oryginalne doprawiacze do phx morze w czechach by jeszcze znalazł ?
Jano Marek P miałsame ramiona do sprzedania
Chłopaki dobra cena tylko brać a stan też wygląda na dobry +
witam wszystkich.
kupiłem nie dawno pług privat roto i mam problem z jego regulacja.taki pług posiada kolega paulm.mój jest 2+1+1 i za wąsko mi bierze.jak (czy można)zmienić szerokość roboczą??
ewentualnie kupie piąty korpus.
pozdrawiam
pomóżcie
te pługi biorą fabrycznie 30 na skibę i za dużo tam nie zdziałasz chyba że jakieś kliny ale i tak będzie darł płozy
a może wiesz do czego sluża te sruby regulacyjne?
przepraszam że sie wcinam ale czy ztą 323 da radę z.phx 5skibiwym?? czy wygodnie się jeździ i zawraca czy lepiej zawieszany 4skibowy ?? podkreślam że będę oracle głęboko
http://www.youtube.com/watch?v=pmQhSU956LA
potega mocy:D
oglądałem ten film no i czy wy swoimi traktorami trzecie też z taką prędkością (nie jestem pewien ale wydaje mi się ze323 nie da rady jechać szybciej nawet z 4skibowy bo się dusi)aten to.tylko moje zdanie
Jak chcesz orać naprawdę głęboko to zapomnij albo o Zt323, albo o PHX 5x35. To się nawzajem wyklucza, no chyba, że masz jakiegoś znajomego szejka w Kuwejcie. W na prawdę głębokiej orce typu 30-35 cm głębokości widzę zestaw ZT 323 + obrotówka lub zagonówka 4x40
jedna do ustawiania pierwszej skiby a druga do punktu ciągu
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pługi » Phx 5
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo