Odp: Przezimowanie upraw-straty i ubezpieczenia
i co niby za 1 razem mu się udało ? nie wierze
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Przezimowanie upraw-straty i ubezpieczenia
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
i co niby za 1 razem mu się udało ? nie wierze
Pracował nad tym od jesieni kiedy opadają liscie isoki schodzą wkorzeń i systematycznie je dokarmiał .Wiosną ku jego zdziwieniu tylko na jednej gałęzi pokazały się pączki ale nie dał za wygraną .Nawiercił nawet wtym celu odpowiednią dziurkę w kturą wlewał specyfik tak chłopak był zdeterminowany.
Bardzo dobry sposób pozbycia się perzu.
Ale bardzo ryzykowny. Można sobie całą plantację załatwić. I z sadzeniakami z takiego pola różnie bywa.
KsZyS - Uwierz mi jest bardzo skuteczny sposób na perz i dwuliścienne w ziemniaku- a co najważnjejsze tani - stosuje go od lat - tylko trzeba wiedziec kiedy to zrobić i sie nie bać - ojanusz wie o czym mówie pewnie też to robi ?
A jeszcze lepszy jest Aphyros.
Ale drogi i nie wszystko zalatwia na amen
KsZyS - Uwierz mi jest bardzo skuteczny sposób na perz i dwuliścienne w ziemniaku- a co najważnjejsze tani - stosuje go od lat - tylko trzeba wiedziec kiedy to zrobić i sie nie bać - ojanusz wie o czym mówie pewnie też to robi ?
Wiem, że jest skuteczny. Sam tak robiłem. Ale tak jak pisałem wcześniej, jest trochę ryzykowny. Trzeba uważać żeby po wykonaniu oprysku nie było deszczu...
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Przezimowanie upraw-straty i ubezpieczenia
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo