Temat: Sito E 516
Kupie sito dolne do kombajnu E 516 B z oczkiem fi 12. Wymiary około 146x104.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » Sito E 516
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kupie sito dolne do kombajnu E 516 B z oczkiem fi 12. Wymiary około 146x104.
Andrew mam namiary na chłopaka w Śr. Śląskiej ciął na złom 516 i 517 wyrwałem od niego górne żaluziowe całe do 517 w super stanie za 250 zł.
Wiesz ja pochodzą z centrum Polski, trochę nie opłacalne mi by było jechać po samo sito. Jakby było bliżej to oczywiście mógłbym podjechać, najchętniej jak by ktoś wysłał. A nie wiesz czy czasem nie posiada na sprzedaż hedera ze stołem do rzepaku? A jak możesz to wyślij mi numer telefonu po przez wiadomość prywatną do niego, to bym się dowiedział czy ma takie sito i czy była by możliwość wysyłki.
Słuchaj u Bugajewskiego w Młocku rozbierali tam e 516. może tam mają coś jeszcze ciekawego.
Andrew tu jest numer wiem żę miał hedery zbożowe i do kukurdzy to widziałem
691 17 33 63
a ten heder do kukurydzy co ten gościu miał to od 516?
Andrew tu jest numer wiem żę miał hedery zbożowe i do kukurdzy to widziałem
691 17 33 63
Dzięki jutro zadzwonię i się zapytam. +
Tak maił zamontowany na 516 ogólnie chłopak miał 3 sz -516 i 1 szt 517 wszystko szło w kontener a co lepsze zostawiał na sprzedaż mówi że w zniwa wszystko pójdzie możliwe że pójdzie komuś na rękę i wysle towar
Laszek jesteś zadowolony z twojego sprzętu
Pietia pewnie że jestem, za takie pieniądze trzeba;) robota ubywa a i spalanie nie najgorsze. myśle teraz właśnie o przystosowaniu go do kukurydzy, fakt ze dostanie w dupe ale za te pieniądze to przecież nie jest aż tak go szkoda
a wiesz może jakiej firmy jest ten heder do kukurydzy? jakiś typ itd...
ja go tylko oglądałem musiałbyś przedzwonić na podany numer czy jeszcze aktualne
no ja, trza bedzie zadzwonić
Andrew a to sito 12 to do czego chcesz zastosować? ja mam takie i używam je przy zbiorze łubinu, całkiem dobrze sie sprawuje. Jednego roku nawet zboże na nim kosiłem tyle że większy wiatr wiadomo
Do owsa.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » Sito E 516
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo