Odp: GG FORUMOWE
ten patent co marek ci opisał jest stary jak świat ) sprawdzony przez miliony urzytkowników . nie wiem jak do waszych skupów jeszcze nie dotarł
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 17 18 19 20 21 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ten patent co marek ci opisał jest stary jak świat ) sprawdzony przez miliony urzytkowników . nie wiem jak do waszych skupów jeszcze nie dotarł
Znacie Panowie moje poglądy w temacie krk. Ich akcje pomocowe od razu przywodzą mi na myśl Caritas. Jednak nic nie jest tak do końca czarne i złe, jak zupełnie białe i dobre. Królują szarości.
Na moje oko nie jest dobrze. Z jednej strony żywność jest utylizowana, mimo że ludzie wyjadają odpadki ze śmietników - z drugiej, jedna piąta ludzi notorycznie głoduje. O ile w Polsce głodny może w śmietnik zanurkować i coś do zjedzenia znaleźć, w krajach "po przejściach" na to liczyć nie może. Adopcja serca http://www.missegzotica.pl/doc/ulotka_z_dozywianiem.pdf od paru lat nie daje mi spokoju. Jestem człowiekiem i ten fakt zmusza do myślenia. Przepalam ok. 600 zł miesięcznie, przepijam ze 300 - razem 900 zł. Te używki nie są mi niezbędne do życia, za to dziesięć śmiertelnie głodnych dzieci ma szansę przeżycia. Wygląda na to, że jestem egoistą. Chyba dam szansę czarnym, sobie i dzieciom. Nie stać mnie na zwykłą adopcję, własnego pomysłu na pomoc nie mam, mam zamiar się w tą akcję zaangażować. Co Wy na to Panowie ? A może jeszcze ktoś ?
Nie dotarl bo skupów w okolicy nie ma, a mi bedzie potrzebny na groszek
Sławek Ja też mogę w sumie paczkę dziennie wypalam... bez tego nam zdrowiej będzie żyć a komuś pójdzie na zdrowie
Koledzy to jest pomoc doraźna dobre i to przynajmniej trochę się uciszy krzyki swojego sumienia . Dzieci w afryce głodują przez politykę bogatych krajów oraz koncernów bo ktoś musi być biedny żeby ktoś mógł być bogaty niestety padło na Afrykę . Tyle już się o tym gada a jak nie było poprawy tak nie ma bo nikt z bogactwa dobrowolnie nie zrezygnuje przynajmniej ja nie znam osobiście takiej osoby .
jak wiecie żenię się w tą sobotę a że tak się stało jak się stało i moja narzeczona nie może mieć dzieci to chociaż jakieś inne wspomożemy co prawda nie wielka to pomoc kropla w morzu można powiedzieć ale zawsze to coś
Krzychu chyba bardzo kochasz swoją narzeczoną skoro decydujesz się na małżeństwo z góry wiedząc że nie będziecie mieć dzieci gdyż dzieci to jest to co jest najlepsze w małżeństwie .Ale nie załamuj się mam znajomych co po kilku latach bezskutecznych prób adoptowali dziewczynkę i są bardzo szczęśliwi .
Bardzo ją kocham, nad życie a to że nie może mieć dzieci wiedziałem od początku... kilka lat temu przeszła poważną operację no i tak jest jak jest....
To nic tylko życzyć Ci wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia !!!
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia i bezchmurnego nieba.
również sie dołączam do tego i dużo szczęścia )
dzięki
Zdrowia :beer:
Krzysiu jak chłopaki wyżej , wszystkiego najjjjjjj.
Bardzo ją kocham, nad życie
Tylko pozazdrościć uczucia :love:
Życzę wam przede wszystkim tego żebyś tak samo napisał za 30 lat, a problemami sie nie przejmuj jak będziecie razem je przezwyciężać to wszystko będzie dobrze
jeszcze raz dzięki chłopaki
Wypij tam za nas kielicha i powodzenia życzę.
wypiję za całe forum wszystkich użytkowników i nasze forszaje :beer:
Wszystkiego Najjjjlepszego życzę !!!! :beer: :angel:
Wszystkiego najlepszego i tak jak napisał ojanusz bezchmurnego nieba w tym ważnym dniu.
Strony Poprzednia 1 … 17 18 19 20 21 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo