1

Temat: Siłowniki hydrauliczne

Panowie nie wieci może gdzie w skliepie dostane uszczelnienia do siłowników wywrotu przyczepy Brandyss ??

wymiary  tłoczysk są 100 następnie 80 i 60  bo w necie nie znalazłem ... 

a zaczeło mi z jednego siłownika się ciurkiem lac .. i musze to na wczoraj zrobic ...

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

2

Odp: Siłowniki hydrauliczne

Tu na pewno dobierzesz     http://www.alfa-pl.com/?p=oferta

3

wojtas siec sklepow PIK tam maja wszystkie oringi zimeringi lozyska i duzo takich innych na stowe tam dostaniesz

Fortschritt zt 423 a razy 2

4

Wojtas podjedź do Środy do sklepu fabrycznego Inco

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty

5

tatko podjechał dziś do Lubawki przejechał 3 km przez granice do Czech ...  i kupił uszczelniacze za 70zł  na oba siłowniki ..

u nas krzykneli za te same uszczelniacze prawie 300zl ..  patologia ...

jak ktoś chce to podam oznaczenia uszczelniaczy smile

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

6

Witam,mój problem dotyczy przyczepy ,tylko innej sprawy.Zrobiłem sobie przyczepkę jednoosiową ,wywrot do tyłu,siłownik od przyczepy HL ,wszystko działało jak należy do dzisiaj,otóż przy wywracaniu wychodzi pierwszy tłok siłownika a drugi wewnętrzny ten cieńszy wyjdzie z 3 cm i koniec węże aż twardnieją a tłok nie chce dalej ruszyć,co jest przyczyną bo mi ręce opadają,słyszałem że niektóre siłowniki mają jakieś blokady ,ale nie spotkałem się z czymś takim ,proszę o pomoc ,pozdrawiam.

7

więc  problem jest na pustej czy pełnej przyczepie ??

po drugie jest to goły siłownik   w który wchodzi bezpośrednio  wąż od hydrauliki i tyle ??

ostatnio rozbierałem  taki siłownik  bo robiłem u siebie w brandysce ...  powiem że jedyna opcja jaka przychodzi mi do głowy to  złamany pierścień spręzysty i blokujący tłoczysko .. jakim cudem tego nie wiem .. ale rozbebeszył  bym siłownik jeżeli  niczego z zewnątrz nie widac ..

8

może dolej olej co ciagnika .....