Odp: GG FORUMOWE
co Cię boli ?? noga ? ręka ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 21 22 23 24 25 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
co Cię boli ?? noga ? ręka ?
serce, w żołądku mnie kręci na sama myśl ze mnie tam nie ma
szczerze współczuje ale może idź do lekarza .. bo pogody i tak nie wymodlisz ... a jemu dasz zarobic .. a niech ma
qrwa dobrowolnie zapier****ć w taki upał z buta.... to się cieszyć powinieneś a nie smucić żeś nie poszedł.
Pajej powiedz wprost że tobie nie modlenia brak tylko tych wszystkich chętnych cipek do wymłócenia co poszły na pielgrzymkę a ty będziesz młócił zboże a nie laseczki
No i Koseś dotknąłeś sedna sprawy , nic dodać nic ująć .
Dajcie chłopakowi spokój.
odbiegając od tematu to posiada ktoś z was klime w którymś z kombajnów forsza? ja myślałem o zastosowaniu przetwornicy prądu z 24 na 230 i podłączyć cały agregat od chłodziarki konwiowej do mleka
Pajej powiedz wprost że tobie nie modlenia brak tylko tych wszystkich chętnych cipek do wymłócenia co poszły na pielgrzymkę a ty będziesz młócił zboże a nie laseczki
Wbrew pozorom na pielg bardzo przeważająca większość dziewczyn jest porządnych, ale ponieką masz rację dziewczyna sa super, ale koledzy lepsi niz w realu. ogolnie chodzi o atmoswerę ktorej nie mozna z niczym innym porównać kto nie był ten nie zrozumie
browar fajka lolek i się popierd**a na jasną górkę
odbiegając od tematu to posiada ktoś z was klime w którymś z kombajnów forsza? ja myślałem o zastosowaniu przetwornicy prądu z 24 na 230 i podłączyć cały agregat od chłodziarki konwiowej do mleka
ja posiadam
a z czego masz zrobioną? jak się wyrabia z chłodzeniem? jakieś fotki jak by były to by było ok
zobaczę jutro i zrobie foto. Próba chłodzenia będzie dopiero jutro
browar fajka lolek i się popierd**a na jasną górkę
Byłes kiedys na takiej pielgrzymce? jak nie to lepiej nic nie pisz zamiast pisać takie głupoty
ja nie ale była moja koleżanka i kolega kolega jak złapał tripa to go trzymało dobre parę dni a koleżankę wyruchali i to nie raz wszyscy młodzi byli na fazie
pielgrzymka dzieli sie na pielgrzymów i turystów. twoi znajomi to turyści. w każdym stadzie znajda sie czarne owce. smutno mi tylko dlatego ze ludzie przyjmują pielgrzymów pod swój dach a oni tak sie zachowują... Przykre lecz prawdziwe. Na szczęscie w grupie której ja chodze więcej jest pielgrzymów. Ja sam sie przyznam ze kilkukrotnie gospodarze czestowali alkoholem ale zawsze odmawiałem
może ty świętym zostaniesz? :hmmm:
chciałbym, ale do świętości to mi jeszcze trochę brakuje
co myślicie o renówce 19 mam na oku jedną w dobrej cenie
Męczymy taką nie całe 10 lat i nikt nie ma zamiaru jej odstawiać.Wygodny i dobrze się prowadzi. Tylko moja pruchnieje
Strony Poprzednia 1 … 21 22 23 24 25 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo