Temat: Wialnia ośkę wentylatory i pas

pilnie potrzebuje ośkę od  "wialni" wentylatory i  pas !!!!  oraz osłony  dO 517
tez przyda mi się informacja o jakims dobrym punkcie z czesciami i pasami do MDW517 w okolicy POZNANIA .

2

Odp: Wialnia ośkę wentylatory i pas

Nowe czy używki

3 Ostatnio edytowany przez greenMDW517 (2012-08-04 22:55:05)

raczej używki zależy od ceny i   gdzieś  blisko     w sklepach jest to do dostania  ale mamy weekend i jeszcze  sporo  do młócenia a  fura rozbebeszona  i czeka   

jakakolwiek pomoc  mile widziana smile:smiley:

4

Góra ma 516 to chyba to samo 65 543121, Cmętarzysko Fortschrittów Nowe Miasteczko tam na pewno coś znajdziesz miał w zeszłym roku kilka sztuk na stanie 606956625, jest jeszcze Wiesiu w Postolicach ma sklep i części uzywane 605070663

5

Pietia a może by  znalazł te części chłopek w Środzie ??

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

6

Tak tylko żę zmieniłem telefon i mo troche numerów uciekło

7

Tydzień temu byłem w Nowym Miasteczku i ma gościu chyba 3szt 516 na częśći

8

ok  ok dziękuje  za zainteresowanie    już w trasie smile wszytko sprawne wiec jak ktoś chce wiedzieć to nowa ośka od 470zł do 600zł wentylator plastik 35zł sztuka łożyska z obudową 45zł  a pasek od wialni od 100zł  do 150zł smile     jeszcze raz dzięki     Jeszcze nie całe 20 h i koniec sezonu Pozdrawiam smile

9

a nie wieecie czy w nowym miasteczku nie miał koła wariatora młocarni od 524 lub czy z 514 lub 517 nie jest podobny