Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » 512 sprzedam
:wow: podziwiam odwagę. Rozumiem, że kombajn nie jest na sprzedaż, no chyba, że się trafi ktoś kto się uprze i kupicie sobie za tę kasę fajną 514
:wow: podziwiam odwagę. Rozumiem, że kombajn nie jest na sprzedaż, no chyba, że się trafi ktoś kto się uprze i kupicie sobie za tę kasę fajną 514
Nie po to płace na allegro aby nie był na sprzedaż i na pewno nie będzie 514 bo to samo co nasz nic większego przerobu nie ma.
Niech będzie Twoja racja i mój spokój. No i dzięki za minuska.
Wg mnie ciężko będzie sprzedać za te pieniądze, bo nie ma takich cen.
Poza tym sam zobacz http://www.autogielda.pl/maszyny_rolnic … amp;tbk=on
A ile 514 za te pieniądze można kupić, to na dwunastkę nawet nikt nie spojrzy, no chyba, że z ciekawości.
Powodzenia.
no zgadzam sie z markiem ciezko ci bedzie sprzedac za ta kase ten kombajn raczej to bedzie niemozliwe bo cena kosmiczna jak na 512
To jest to że nie weźmie się za sprzęt już tego co się w niego włożyło.
Ale przecież cena nie jest ostateczna, przecież pisze że do negocjacji.
Tak Błażej ale czy zejdziesz do powiedzmy 18 tys jak ię dobry klient trafi ??????
PS>
Podam CI przykład mam na oku Overuma 4 ciągana do MTZ 1025 w zeszłym roku gościu cenił 5200 wczoraj już woła 3200 a wszystkie elementy robocze nowe pełen wypas regulacja vario zabezpieczenie olejowe poczekam jeszcze troche jak zejdzie z cena to pojade po niego.
Może i bym zeszedł ale nie jestem pewien . Zależy jaki klient.
sam stół kosztuje 6 tys. Co prawda nie wiem po co ten wynalazek ale jest w zestawie.
Wystaw go bez stołu. Czyli podaj cene za sam kombajn i w opisie dopisz ile chcesz za stół. Kupił byś może jakaś nowa siatka na chłodnicę ......
Czyli jednak go sprzedajesz :-)
na czesci to bys moze wyciagnol z niego 30tys ale w calosci to na pewno nie tak jest ze wszystkimale to potrzeba czasu i cierpliwosci by go calego na czesci sprzedac
Swojej ceny jest wart, bo podobno technicznie jest super.... Niestety ludzie patrzą na stan wizualny i nie uwierzą ci że chodzi jak zegarek bo wygląda jakby pracował z 30 lat na okrągło .... Mój jest w podobnym stanie i nie żałuje wyboru .... Jak sprzedać to albo odmalowanego na allegro albo na forum w takim stanie w jakim jest...
Ponawiam sprzedaje 512 . Wkrótce wrzucę link z allegro. Cena 20 tys. Do negocjacji.
Co chcesz kupić 517 polecam
Co chcesz kupić 517 polecam
Jak sprzedam 512 to się dowiesz ale mam typy pomiędzy 524,525 i case 1680.
Cena 20 tys do negocjacji.
Sprzedam 512 w bardzo dobrym stanie
Sieczkarnia nowe cepy wszystkie pasy nowe +dodatkowo nowy pas główny ,pod niesiony zbiornik ,jedna opona 18,4 nowa , w hederze kątownik stalki bagnetów kosa nowe i napęd kosy od 514
Odświeżam cena 17 tyś .
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » 512 sprzedam
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo