Temat: Części thu
Panowie czy kupowaliście części w tym sklepie, jak jest z trwałością, jakością?? Czy są one warte polecenia, czy lepiej szukać w innym miejscu??
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Oryginały i zamienniki » Części thu
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Panowie czy kupowaliście części w tym sklepie, jak jest z trwałością, jakością?? Czy są one warte polecenia, czy lepiej szukać w innym miejscu??
ja tam brałem u nich tłoki tuleje panewki itp. do kombajnu i wszystko ok
a o jakie części tobie chodzi dokładnie tobie może mogę polecić tobie inny sklep
może mi się wydaje ale mają tam kosmiczne ceny...zaglądam od czasu do czasu, mniejsze, lokalne sklepy do pojazdów ifa mają dużo niższe ceny...
komar znasz jakiś inny sklep internetowy z częściami do ifa?
Panowie potrzebuję parę części do mojego 323 ale nie wiem czy w THU mają dobre ceny czy mam szukać gdzie indziej. Potrzebuję sprzęgło gumowe, łapki sprzęgła, łożysko oporowe, poduszki silnika, jak coś wiecie dajcie znać.
Do Pantery lepiej zadzwoń
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=B32679
O takie sprzęgło Chodzi Ci sławku??
Chodzi mi o te dwie gumy łączące silnik ze skrzynią, oraz resztę części które wymieniłem wyżej
Agroma Wągrowiec ma te wszystkie części, widzę że jesteś z wielkopolski, a nie z pod wschodniej granicy, więc może warto by ci się było pofatygować, namiary znajdziesz w "google", towar wysyłają też pocztą lub kurierem.
ja jak sprzęgło gumowe wymieniałe to kupiłem 1 połowe waśnie w thu ponad półtora roku temu
jak narazie wszystko jest ok
a tydzien temu kupiłem u nich odstojnik paliwa
przesyłka błyskawiczna
Moim zdaniem sklep godny polecenia miła obsługa i naprawdę szybka wysyłka.
Dzięki za odpowiedzi, byłem dzisiaj w THU i kupiłem wszystko co chciałem Jutro zaczynam składać wszystkie puzzle w jedną całość :dance:
Szczerze nie polecam sekcji do pompy wtryskowej w THU. Kupiłem i po godzinie jedna mi się zatarła a reszta to szmelc bo to były podróby chińskie
po jednej sekcji nie oceniaj sklepu to tak jak po jednej nocy spędzonej z dziewczyno ocenisz ją jaka będzie
Ale innych części nie ma i lepszych nie będzie .
a gdzie są te sklepy thy gdzieś w podlaskim może ??
ojjj łukasz wszędzie pytasz o sklepy w naszym województwie, juz gdzieś napisałem co u nas można kupić. Fortschritt w naszych stronach jest gatunkiem egzotycznym, w dodatku na wymarciu, i tu nie ma sklepów. Kupując ten przęt musiałeś się liczyć że części trzeba zamawiać lub w samochód i heja w Polskę.
a ten sklep to nie thy tylko thu.
pisałeś gdzieś że cepy sa drogie, mamy sezon więc sa drogie, zimą będą trochę tańsze.
Cepy kup używane, koledzy na forum mają kombajny w rozsypce i na pewno coś da się z nich wybrać.
no ale jeśli posypał by mi się w czasie żniw to co ??
Na takie wypadki powinien leżeć zapas w garażu albo stać 2 na części .. W sumie przez takie podejście do rzeczy ledwo wchodzę do garażu
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Oryginały i zamienniki » Części thu
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo