Temat: pszenicę na siew

Jako ze mój materiał siewny wymarzł chetnie kupię jakąś pszenicę do siewu najlepiej z dolnośląskiego

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty

2

Odp: pszenicę na siew

Piotrze mam Bamberkę  oraz tonacje   dwie nowe odmiany

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

3

podaj cenę potrzebuje tonę:)

4

wojtas zatrzymaj dla mnie 600 kg bamberki bo tonacje kupiłem juz w centrali. Jak wróce to zadzwonie

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty

5

sprzedam po tysiaku za tone

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

6

wojtas ziarno ładne i wyrównane ? podaj tel. bo też wziął bym na kilka ha.

gg 5118068

7

zrobię zdjęcia  to wstawie  sami sobie ocenicie

8 Ostatnio edytowany przez x2x (2012-08-22 22:51:05)

zostaw mi tonę , mój nr 601538186  kase wyśle przelewem, podaj nr konta:)
może być 600kg jednej odmiany i 400 drugiej

9

x2x  trochę jej mam  więc jak na razie bez problemu ..    pisac na forum  kto co ile chce to na dniach po workuje i  bedzie czekało    a kasa  jak towar odebrany to i zapłacony . smile

10

to, to mam załatwione:))chciałbym odebrać w przyszłym tygodniu...

11

panowie jak by coś to mój nr 605289058

Piotrze twoje już poworkowane   jutro będę się dalej bawił

12

Witam.
Czy ma ktoś odmianę pszenicy o nazwie MULAN lub NOVALIS ponoć są bardzo dobre odmiany.
Chciałbym kupić na próbę na około 4ha. Jaka jest potrzebna ilość do wysiewu. Najlepiej Dolny Śląsk lub Lubuskie
Jeżeli ktoś ma to czekam na telefon. 782 563 420
Pozdrawiam