Temat: Kupię Uszkodzone Pompy Główne Hydrauliki ZT

Witam Serdecznie zakupię Dowolną Ilość uszkodzonych pomp hydraulicznych a dokładnie przedni korpus wraz wałkiem widełkami i zębatką  włączającą pompę . Jeżeli ktoś z was ma taką uszkodzoną pompę  i mu zawadza to z chęcią ją odkupię smile

GG 16238418

2

Odp: Kupię Uszkodzone Pompy Główne Hydrauliki ZT

ile dajesz za pompe

Fortschritt zt 423 a razy 2

3

tyle ile trzeba będzie ale na pewno nie bedzie to taka suma jak z nową lub regenerowana pompę
raczej  kilka procent tej sumy

GG 16238418

4

no ale konkretnie ile bo ja sie nie orietuje tak w cenach mam troche tego zlomu i
moge odsprzedac bo szkoda mi tego wyrzucac na zlom

5

Mi dokładnie trzeba tą pierwszą cześć pompy którą się przymocowuje do skrzyni biegów ona jest z aluminium i tą rurkę do zasysania oleju resztę pompy możesz sprzedać sobie na złom Powiedz ile byś chciał za to to bedziemy się dogadywać smile

GG 16238418

6

Ja mogę Tobie i Wam powiedzieć ile jest to warte wink po 3zł/kG można kupować. Jeśli to leżaki, stan ich nie wiadomy, może niekompletne/uszkodzone - to taka cena jest jak najbardziej na miejscu. A im dłużej leżą, tym mniej są warte, bo potem tylko już 0,80 do 1.20zł/kG tongue

Jakby co, to chętny na tuleje+tłoczki+oś.

7

No i jak, będzie coś z tych interesów? Skoro na złom szkoda, leży nie potrzebne, a nam się przyda........to chyba warto dobić targu big_smile

8

Pewnie to rozbierajcie pompy zważcie ile waży  ta pierwsza aluminiowa część pompy wraz z wałkiem  widełkami i kołem załączającym  oraz z rurką od zasysania oleju jeżeli taką posiadacie .

GG 16238418

9

Panowie to bedzie coś z Tych interesów ja nadal jestem zainteresowany zakupem zepsutch pomp hydraulicznych . Pisać big_smile

GG 16238418

10

czy temat aktualny ktos sie jeszcze zajmuje przerubkami pomp  bo dawno nikt tu nie zagladal

11

Ja nadal  to robię .

GG 16238418

12

to bardzo sie ciesze ile taka pompa przerobiona by kosztowala kapletna z przystawka bo musze to zrobic tak ze ty przysylasz mi cala pompe ja razdwa odkrecam stara zakladam ta i traktor do roboty a przystawke od starej odklrecam i odsylam do ciebie tak to bym widzial

13

ja mam nadal po regeneracji na gwaracji z pankowa paczka jeszcze nie otwierana

14

Michu Pisz Na Gg Lub Zadzwoń  W Moim Profilu Jest Tel

GG 16238418

15

ok zadzwonie jak troche sie uporam z innymi problemami bo wezme na pewno