Odp: Awaria sprzęgła w 303
w tym traktorze inaczej się nie da tylko albo wyjąć albo odsunąć...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Sprzęgło , WOM , ULS » Awaria sprzęgła w 303
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
w tym traktorze inaczej się nie da tylko albo wyjąć albo odsunąć...
Wojtas- odsunąłem nie bez problemów ale sie da i sprzegło wyszło - widac jest to możliwe
żeby odsunąć to trzeba go trochę podnieść a żeby podnieść to trzeba odłączyć ,to lepiej z nim na bok wejść w ramę i sprzęgło do góry a kobieta ci deskę podłoży na ramę
Coś koło tego ale można!
Mam mały dylemat po zmianie sprzęgła z siłownika na mechaniczne biegi wchodzą idealnie - ale mam problem z żólwiem włączając go nie mogę sie wysprzeglić nie używając go 0 problemów ze zmiana biegów w czymś tkwi przyczyna tylko nie wiem gdzie - czekam na podpowiedż
wyregulowane masz dobrze?
Sprzegło jest wyregulowane dobrze tarcze są nowe biegi wchodza mieko i plynnie tak jak powinne a jednak ULS sprawia mi problem?
A dokładnie w jaki sposób wyregulowałeś II stopień?
Sprzegło jest wyregulowane dobrze tarcze są nowe biegi wchodza mieko i plynnie tak jak powinne a jednak ULS sprawia mi problem?
Zwichrowany docisk sprzęgła, za mało pary w nogach i nie dajesz rady wycisnąć. Spróbuj pod obciążeniem.
Witam
Mam pytanie jak wyregolowac sprzeglo bo jak chcem wlączyć walek to musze go gasic inaczej nie zaskoczy prosze o pomoc
chodzi o forszaja 303d:)
Jest na forum piękna kolorowa obrazkowa instrukcja opisana po polsku, ona rozwieje twoje niejasności, poszukaj, a będziesz zadowolony. Dział LITERATURA I INSTRUKCJE
tak tylko to jest dla 323 a ja nie mam hydraulicznego sprzegla tylko pneumatyczne i jest zupełnie inny pedał sprzegła
Wujek popatrz tutaj http://fortschritt.p2a.pl/viewtopic.php?id=2084
a na przyszłość lepiej szukaj
Ciotka zobacz co wyskakuje
Złe zapytanie. Link który podałeś jest niepoprawny lub nieaktualny.
Link poprawny, wszystko i na temat jest w nim opisane...
...
Trochę kultury, przywitaj się, jest Sylwester, nie żądaj, żeby ludzie siedzieli non stop online na forum i odpisywali, bo Tobie się nie chce poszukać...
Przepraszam bardzo ale jak wkleiłem ten link to mi to wyskoczyło
Bo jak chcesz korzystać z dobrodziejstwa tego Forum to zacznij od przeczytania REGULAMINU, czytania najważniejszych rzeczy które są na bieżąco wyświetlane i STOSOWANIA SIĘ DO TEGO!!!. Miłej lektóry
Juz nie mam siły co kilka tygodni urywa mi srube ta od docisku sprzegła i zeby było smieszniej to nie zawsze ta sama tylko w sposób wybiórczy. co moze byc tego przyczyna?
Nie równo łapki dociągasz albo masz zabrudzone sprężyny i łapki mają za ciężko i zrywa śrubę co ma najciężej albo kupujesz do dupy śruby.
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Sprzęgło , WOM , ULS » Awaria sprzęgła w 303
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo