Odp: Adresy Sklepów Z Częściami
SZUKAM części do MDW 517 w okolicy Poznania w takie dni jak dziś(sobota - niedziela ) gdzie sklepy są zamknięte a kombajn stoi na polu !!!!! lub jakieś szroty cokolwiek
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Linki i inne wskazówki » Adresy Sklepów Z Częściami
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
SZUKAM części do MDW 517 w okolicy Poznania w takie dni jak dziś(sobota - niedziela ) gdzie sklepy są zamknięte a kombajn stoi na polu !!!!! lub jakieś szroty cokolwiek
do wągrowca nie masz aż tak daleko a teraz w niedziele powinni mieć czynne już
a jakis adres nr telefonu moge prosic
http://www.agroma-wagrowiec.pl/
:beer: dzieki
znalazłeś tam coś co było potrzebne?
Witam czy ktoś może wie w jakim sklepie mógłbym dostać części do aparatu do prasy New Holland 370 lub cały aparat szukam po necie i jakoś bez większych sukcesów.
A nie masz czasem gdzieś w okolicy (większej do 100 km) serwisu new holland tam ci sprowadzą wszystko, ewentualnie jakieś używki po złomach poszukać ??? Ja do mojej 265 kupowałem w serwisie w Brzozie (kuj pom) ale ceny części zwalają z nóg np. igła 7 stówek (żeliwna), nóż do obcinanie sznurka 300 itp. Części sprowadzają z całej europy
ja trochę nie w temacie ale jeśli w sklepie http://www.fortschritt.com.pl/ wszystkie części do e 512 czy zt 323 jest takie drogie że włosy staja dęba na głowie a wy na forum piszecie że części nie są drogie jak to jest??
no i drugie pytanie czy ktoś z was ma sklep który prowadzi sprzedaż wysyłkową w okolicach woj. podlaskiego w którym można by było kupić części to kombajnu e 512 takie jak :
np.-cepy
nie chodzi mi o łożyska ,pasy bo to już mam
Wieczorem wyślę ci kontakt do producenta cepów.
Właśnie w pobliżu nie ma nic takiego NH a używek nie mogę znaleźć ceny w serwisie na www to normalnie polowa ceny prasy jakiś mało śmieszny żart używki by były tańsze i może by się przyczepę pszenicy ocaliło bo jedną tak czy siak trzeba sprzedać.
to wyprowadż to w cholerę na złom i kup se k 454.
Beta takie ceny to normalka w serwisie NH znajomemu za wał igieł do d 1010 krzyknęli 12800zł. netto z ja mu zrobiłem ten wał za niespełna 1000zł., a małe kostki john deer przerabiałem na polskie aparaty ,więc może by się opłaciło też i w twojej wstawić?
Aha... dobrze wiedzieć ... polecam się na przyszłość ...
A dokładnie 5 miesięcy temu w zaświaty udał się pan Marek Szpala, właściciel Ifa-Tłok na ul. Polnej w Toruniu. Fajny gość, do dogadania, no i wszystko potrafił znaleźć.
tegorocznego tloka?
Sprzedawał części do Fortschrittów w sklepie o nazwie "Ifa-Tłok"
Marek to był porządny gość... Znaliśmy się od wielu lat... Nikt się tego nie spodziewał i nic na to nie wskazywało Odszedł nagle i zbyt wcześnie
Szkoda...
Na moim terenie co sklep to inna cena A w niektórych ceny z kosmosu? np
Bo tak w handu niestety bywa... Na pocieszenie powiem Ci traktor, że ci sprzedawcy też są kupcami i też muszą kupić swój towar, i to w odpowiednich ilościach, i uwierz, ale mają oni dokładnie takie same problemy (jak nie większe) ze swoimi dostawcami i hurtownikami.
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Linki i inne wskazówki » Adresy Sklepów Z Częściami
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo