1

Temat: Krzywy siłownik

Panowie mam krzywy siłownik   z przyczepy D47  mianowicie jest krzywy 2 stopien tłoczyska    macie jakieś propozycje jak to  wyprostowac ?? :play:

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

2

Odp: Krzywy siłownik

to tak jak przejechany kołem lewarek , tego się nie wyprostuje

3

mam gościa w okolicach bielawy robi takie rzeczy

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty

4

piotrze znasz może cene jego usługi ??   lub  daj jakies namiary ..  to sie dowiem smile

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

5

774317187 Jest tanie ale zobaczysz jaki magik

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty

6

Jest też Stasiu Popiel w Kamienicy koło Paczkowa, Jakie siłowniki od naczep regenerował to ludzkie pojęcie przechodzi obok. Siłownik od patelni wyglądał jak literka U, a po tygodniu nówka Pewex.

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia