Temat: B200 , 512 i łańcuchy do obornika

Tatamarty ma do sprzedania pług b-200 z nowymi odkładniami 1800zł bez negocjacji
Kpmbajn 512 z 1977r technicznie sprawna 10000 do negocjacji
I łańcuchy do zgarniania obornika w oborze lub chlewni. telefon 607185049

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty

2

Odp: B200 , 512 i łańcuchy do obornika

a skąd jest? bo jeśli nie tak daleko ode mnie to po pług bym się wybrał

3

biezdrowo niedaleko wronek wielkopolska

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty

4

Szeryfie co się dzieje z tatą ze wszystko wyprzedaje????

5

i nie ma człowieka na forum, Daria też dawno nie widziałem.

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

6

Dario, Karlos, Tata,już do nas nie zaglądają nawet Sławek bardzo rzadko nas odwiedza .Normalnie czuję się jak sierota sad

7

Ich posty zawsze czytałem z zaciekawieniem, nawet jak nie byłem zarejestrowany.............

8

zwłaszcza sławka ... takie z przekazem.... stara gwardia

9

mi brakuje postów Daria a Sławek czasami tu zagląda...

10

faktycznie ostatnio dał głos, pewnie tonie w robocie.
tatko miał fajny kombajn sporo o nim napisał.

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”

11

Tak  to już jest,  nic nie trwa wiecznie hmm

" Czasem trzeba zrobić krok w tył  by móc zrobić dwa do przodu . "

12

Wiele  osób  z forum się ulotniło ..  nawet Klecha zwiał

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

13

Są jakieś foty kombajnu ?

gg 5118068

14

Piotrze powiedz coś więcej co się dzieje z kolegą tatamarty no i przy okazji nigdzie nie zniknąłem i co prawda nie zaglądam tu często bo czasu brak ale zawsze pamiętam o kolegach i jak jestem gdzieś w Polsce to żałuję że nie mam kontaktu ze wszystkimi bo może można by się spotkac i pogadac choc przez chwilę.

Tel.795-243-626
Trudno jest byc ***, ale ktoś to musi robic...
https://web.facebook.com/JanMir-1851091 … page_panel
http://www.janmir.com.pl

15

Stan zdrowia nie pozwala na prowadzenie gospodarstwa

16

To aż tak źle ?

" Czasem trzeba zrobić krok w tył  by móc zrobić dwa do przodu . "

17

zobaczcie jak to w życiu jest. człowiek młody, pracuje, stara się coś osiągnąć, coś zostawić następnemu pokoleniu a na drodze niespodzianka czeka.

18

promenada...

19

No to nie jest dobrze z naszym kolegą, pozdrów go od nas wszystkich i niech szybko wraca do zdrowia

Tel.795-243-626
Trudno jest byc ***, ale ktoś to musi robic...
https://web.facebook.com/JanMir-1851091 … page_panel
http://www.janmir.com.pl

20

Dzięki Panowie.
Zaglądam często, piszę mało ale za to czytam uważnie. Jako, że to nie w temacie, napiszę we właściwym.