Temat: prezent dla żony na urodziny
mam problem moja żona ma 30-tego października urodziny i kompletnie nie wiem co jej kupić... w zeszłym roku kupiłem jej naszyjnik a teraz? przecież znów jej świecidełka nie kupię... :uuuu: doradźcie koledzy
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » prezent dla żony na urodziny
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
mam problem moja żona ma 30-tego października urodziny i kompletnie nie wiem co jej kupić... w zeszłym roku kupiłem jej naszyjnik a teraz? przecież znów jej świecidełka nie kupię... :uuuu: doradźcie koledzy
bielizna, świecidełko albo jakiś lepszy ferfum
Kwiaty zawsze robią wrażenie może czerwone róże - chryzantemy zdecydowanie odradzam - ha , ha .
jaki prezent może dać mężczyzna kobiecie aby jednocześnie samemu mieć prezent ? oczywiście bieliznę i chyba nie trzeba tłumaczyć dlaczego
Moja też lada dzień ma urodziny ale w tym wszystkim to nie o prezent chodzi. Zresztą w końcu pomysły się kończą. Jeśli lubi to teatr, kabaret lub jakiś koncert - to może być bardzo fajny prezent.
Mi jutro wypada 10 lat od ślubu i też zachodzę w głowę co mam żonie kupić.
Wyśle kwiaty do pracy, ale co dalej.... ??
więc tak żeby kupić jej lepsze perfumy od tych jakich ona używa to bym musiał chyba wydać min. 500zł świecidełka no nie wiem... chyba kupię jej kwiaty ładną bieliznę i jakieś lepsze winko
Ewentualnie kwiatki i jakaś romantyczna kolacja z zoną oczywiście:)
z winka też skorzystasz
Bądźcie praktyczni i kupujcie jakieś gary albo sprzęt agd.
niech machnie bobasa będzie następca
Jano323 wiesz że z chęcią ale żona niestety nie może mieć dzieci już się z tym pogodziłem...
(to był żart) ,ja w kwietniu pojechałem do kwiaciarni i mówię że chcę bukiet kwiatów dla żony na 30 PM a ona co to jest więc ja mówię jej że nawet ksiądz tym skrótem operuje ,to ona mi pakuje 11 róż a ja myślałem że 30lat to 30szt. :stu:
no to ja będę musiał kupić 25 róż na 25 lat
Jano323 wiesz że z chęcią ale żona niestety nie może mieć dzieci już się z tym pogodziłem...
Nadzieja umiera ostatnia, więc do dzieła.Ja bym radził bielizna .
Janusz tylko moja Matylda przeszła poważną operację i niestety ale dzieci nie możemy mieć...
Bądźcie praktyczni i kupujcie jakieś gary albo sprzęt agd.
prezenty z zasady są niepraktyczne:hmmm:
żona by mnie zabiła za gary:satan:
polecam kwiaty+ coś extra
czyli kolacja w fajnej knajpce
wizyta w spa
dobre perfumy
biżuteria
do wyboru 1 opcja, bo z nadmiaru rozpusty kobita zwariuje:P
Koseś z całym szacunkiem ale gdybym kupił jej jakieś gary to prawdopodobnie mieszkałbym we forszaju
Bo żonę to sobie trzeba najpierw wychować ! jak bierzecie księżniczki to potem na prezent brylanty,złoto i perły a jeśli zona jest realistką to i z AGD będzie zadowolona .
Bo żonę to sobie trzeba najpierw wychować ! jak bierzecie księżniczki to potem na prezent brylanty,złoto i perły a jeśli zona jest realistką to i z AGD będzie zadowolona .
Nic dodać, nic ująć. Pozostaje tylko przemilczeć... Amen
:):):):):):)
Kwiaty i bon zakupowy powiedzmy na 5 stówek do jakiejś galerii handlowej. Kwiaty uszczęśliwią a to że będzie mogło wydać pare stówek na co woli też jej da radochę...
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » prezent dla żony na urodziny
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo