21

Odp: prezent dla żony na urodziny

Koseś nie obraź się, ale rozumiem jak byś jej kupił nowy traktor też byłaby szczęśliwa
Pamiętam taką Polska komedię Atrakcyjny Kazimierz pozna...
Grali tam Wlduś z Kiepskich Ferdek Perypeczko i Maliniak z 40-latka i Walduś miał tak spore gospodarstwo i szukał żony miał takie podejście, że zamiast pierścionka zaręczynowego kupił jej nowy traktor i dostał kosza i nie potrafił zrozumieć, dlaczego (przecież w gospodarce traktor się przyda)

22 Ostatnio edytowany przez Pajej (2012-10-19 09:20:31)

Kiedys siedziałem z kumplami (kawakerami) i jeden mówi do drugiego ja swojej na dzień kobiet kopiłem perfumy za... (juz nie pamiętam ile) drugi na to, to nic ja kupiłem swojej pierścionek dużo droższy od tych perfum a trzeci a ja swojej nic, niech się nie przyzwyczaja

Rolnik z powołania:-)

23 Ostatnio edytowany przez zorak (2012-10-19 13:24:07)

powtórzę się, tu nie chodzi o to za ile kupimy prezent: 100, 200 czy 500 bo widzę że każdy się prześciga. Kilka tygodni temu miałem urodziny i wiecie co dostałem od żony i dziecka ? Gdy wieczorem przyszedłem do domu z roboty obok fotela stał stoli z karteczką "stolik kibica" akurat jakiś mecz leciał w TV. A na stoliku piwko, chipsy, orzeszki, laurka od syna i 2 bilety na kabaret "paranienormalni". Koszta grubo poniżej stówki a moja radość była bezcenna - zwłaszcza ze stolika kibica.
Bardzo fajny pomysł: przygotować gorącą kąpiel z płatkami kwiatów i pianą. W czasie jak żona zażywa kąpieli sypialnie wysypujesz płatkami (łącznie z łóżkiem), nastrojowa muza, świece, zapachowy olejek do masażu. Uśmiech i zadowolenie żony bezcenny. Moją żonę bardziej cieszą takie gesty niż coś kupionego bo do sklepu zawsze może wybrać się sama.

gg 5118068

24 Ostatnio edytowany przez krzychu (2012-10-19 16:06:50)

Dzięki kolego zorak tak zrobię i kupię jej jeszcze duży bukiet róż i jakąś dużą bombonierkę no i jakąś ładną bieliznę jak już wcześniej napisałem  smile big_smile powinna być zadowolona

25

Zestaw kluczy !

26

A jak niech ma , swojej chyba kupię opony do zetora warte z 8000 nie będę żałował.

od małej myszki do Cesarza , wszyscy żyją z gospodarza

tel 782 616 889 dla kolegów z forum czynny całą dobę  Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki , tylko cuda zabierają mi trochę czasu.                                                                                                          "Mówią żem jest paranoid a ja nie przejmuję się jadę co fabryka dała ....."

27

Ja dla swojej żonki na 30 urodziny wyremontowałem kuchnię ( kosztowało mnie to całą kasę za sprzedane zboże, ale pamięta o tym do dziś), była szczęśliwa.Krzychu jestem z Tobą też nie możemy mieć dzieciaków.

R E S P E C T ! ! !

<a href="http://forum.atnel.pl" >ATNEL tech-forum</a>

28

tak to w życiu bywa niestety...

29 Ostatnio edytowany przez andrzej612b (2012-10-20 23:19:12)

Widzę temat ma wzięcie , przytoczę przykład o dzieciach - sąsiad miał sześć córek no w końcu siódmy był syn - ojciec zapisał mu wszystko a ten przepił całą  gospodarkę inny podobnie i tu przytoczę twoje przysłowie krzychu "Trzeba brać życie takim jakie jest" a u mnie dwie dziołchy i żadna o gospodarce nawet słyszeć nie chce ... ha , ha . :stu:

30

odnośnie prezentu to ostatnio kupiłem żonie na imieniny...książkę. cieszy się z niej do dziś. a wiecie dlaczego? po prostu wspominała kiedyś wcześniej o niej i doceniła to że zwyczajnie słucham to co ona mówi. nie trzeba czasem dużo bo niekiedy tak mało znaczy tak dużo. a prezenty za nie wiadomo ile kasy nie zawsze są trafione ale to wszystko zależy od kobiety

E 516 na części
Telefon 695 076 269

31

Ta książka to pewnie kamasutra ?

32

no rych nie smile

E 516 na części
Telefon 695 076 269