Temat: fortschritt e 521 lub e 514 kupię
witam
tak jak w temacie jak ktoś coś wie o e521 e514 na perkinsie to proszę o info od wdzięczę się :beer: info na pw lub tel 888727848 lub gg 4723900 e-mail gienio79@wp.pl
pzdr
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » fortschritt e 521 lub e 514 kupię
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
witam
tak jak w temacie jak ktoś coś wie o e521 e514 na perkinsie to proszę o info od wdzięczę się :beer: info na pw lub tel 888727848 lub gg 4723900 e-mail gienio79@wp.pl
pzdr
Chłopaki w Pankowie mieli(patrz zakładka sklep) Ładnie wyglądał.
Chłopaki w Pankowie mieli(patrz zakładka sklep) Ładnie wyglądał.
raczej go nie sprzedadzą bo jak z nimi gadałem to tyle kasy w nią wpakowali...
Daniel mi mówił, że za stówę z tym czarnym hederem, a z oryginalnym osiemdziesiąt coś.
jakiś link może ??
jakiś link może ??
to musisz do chłopaków z Pańkowa dzwonić. Pogadaj to zdjęcia podeślą Ci na maila.
ok dzieki
gienio a ty chyba miałeś 514 z perkinsem?
miałem i miałem john deere wszystko sprzedałem i szukam e521 ale jak nie bedzie to 514 tylko z perkinsem bo łatwo sprzedać bo docelowy jest 521
może ktoś ma jakieś namiary na handlarzy
biała koło chojnowa Głąb tel nie mam poszukaj
http://www.rol-trans.pl/?id=kontakt
ma na stanie 514 i 521 tylko sam się musisz wypytać o stan. I zawsze dobrze trzeba maszynę od niego obejrzeć.
to juz wiem skad kojarze wysokie od tego goscia brałem jakies częsci do kombajnu przez telefon mowil ze ma pojechałem to nie znalazł ale mówił ze załatwi po 3 godzinach przyjechał z częścią
Części jak mu się coś przekręci to woła jak za nowe, nie zapłacisz tyle ile chce to niech zgnije. A ja od Wysokiego 5km mieszkam.
ale e514 ma z ifą to mnie nie interesuje a e521 nie ma
szukam dalej
może być ifa sprawdzę ten sprzęt tylko do 32000zł
http://allegro.pl/kombajn-fortschritt-m … 370628.htm 14 znajomego wymienił w nim prawie wszystko bo coś mu nie chciał chodzić ale moim zdaniem nie umieli go dopieścić
link nie działa
to ten sam
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » fortschritt e 521 lub e 514 kupię
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo