1

Temat: Opony

Sprzedam opony 16/20 od forsza, przednie, 2szt. Bieżnik ~ 15-25%. Bez wad, jedynie jedna ma nalaną łatę z boku, lecz płótna są ok, od środka w ogóle nie była uszkodzona, jeździła na ciągniku kilkanaście lat, ostatnio z turem bez kłopotów. Obie prawdopodobnie po regeneracji bieżnika kilkanaście lat temu (nalewki). Nic nie odłazi.
Rzetelnie informuję o stanie faktycznym. Zainteresowanym posłużą np. przy gównomiocie itp.
Zainteresowani na PW.

2

Odp: Opony

Potrzwbne opony 9,00-R20 do przyczepy 8 t.Jeśli mieszka ktoś w okolicach Garwolina to jest tam  handlarz co ma ich ful ,ale to za daleko.

3

Kumpel ma komplet napędów z Kamaza 8 szt bdb stan, kaszlał coś o 200zł/szt, ale mógłbym je wyrwać sporo taniej bo jest mi dłużny parę pieniędzy.

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

4

Wszystko zależy od ich stanu tzn.stan bieżnika i czy nie są skruszałe z boku no i cena finalna za 4 sztuki.

5

Jutro wszystko obadam.

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

6

Mam dwie opony 16,9-30 bieżnik ok 2 cm może komuś potrzeba?za 650zł dwie.

7

Witam kupię koła ew opony 16-20 czyli 16/70-20  bieżnik minimum 1cm i raczej szosowo terenowy a nie ciągnikowa jodła , felga raczej z przesunięciem pod bok -ifa sieczkarnia ciągni a nie haelkoska z tarczą po środku .jak ktos ma ife w pokrzywach to kupiłbym też troche części.

8

a w którym borzynowie mieszkasz

9

cool77 napisał/a:

Witam kupię koła ew opony 16-20 czyli 16/70-20  bieżnik minimum 1cm i raczej szosowo terenowy a nie ciągnikowa jodła , felga raczej z przesunięciem pod bok -ifa sieczkarnia ciągni a nie haelkoska z tarczą po środku .jak ktos ma ife w pokrzywach to kupiłbym też troche części.

dzisiaj na złomie u mnie postawili IFA-ę dźwig adk70 do pocięcia

10

Jaki silnik ?

11

nie zaglądałem

12

warmińsko-mazurskie koło elbląga

Nie ma to jak FORTSCHRITT

13

Ja mam koła ( na 8 śrub) 2 sztuki 12.00/20 nowe.
Potrzebuję 8.25/20 do przyczepy d 47.

R E S P E C T ! ! !

<a href="http://forum.atnel.pl" >ATNEL tech-forum</a>

14

ja wiosną będę szukał wąskich z felgami chyba 12/38 jak ktoś ma to niech się odezwie.

15

ja mam takie oryginalne od forsza wąskie jako bliźniaki i też szukam opon a w zasadzie jednej bo jedna jest rozerwana myślałem żeby założyć opony od jumza on ma 15,5r38 ale zobaczymy jak to wyjdzie

16

Tomek323 Węższe nieco i trochę niższe są 13.6/38 mam teraz w jumzie, jakbyś szukał bo nieraz są za grosze. A na bliźniak lepsza opona co jest trochę niższa niż koła od ciągnika właściwe.

17

Grzegorz89 dzięki za radę będę pamiętał przy szukaniu plus za radę

18 Ostatnio edytowany przez Grzegorz89 (2014-12-04 12:50:07)

Dzięki ja zmieniłem w jumzie na te 13.6 bo te mieszczą się w rządki buraka, a 15.5 musiałem siać co 50cm. Jak chcesz to mogę ci zmierzyć dokładny wymiar, bo mam teraz nowe petlasy i jakieś stare właśnie w tym rozmiarze.

19

ok jak byś mógł tylko wysokość czy zgrywała by się z tą co na ciągniku 18,4 r34 z góry dzięki

20

Opony 13.6/38 nowe150cm opony 520/70/r34 155cm (1/3 bieżnika) opony 15.5/38 połowa bieżnika 153cm. Także moim zdaniem szukałbym tych 13.6/38.