21

Odp: Sprzedam fastraca

Najazdówka to piękna sprawa, co prawda hamuje później ale przy gwałtownym hamowaniu potrafi byc szarpnięcie jak by ktoś w tył przywalił i nas odbiło, koła stają w miejscu no i podczas powolnego hamowania skrzynie nie dostaje w dupę przez szarpnięcia które powoduje przyczepa hamując wcześniej niż pojazd.

Tel.795-243-626
Trudno jest byc ***, ale ktoś to musi robic...
https://web.facebook.com/JanMir-1851091 … page_panel
http://www.janmir.com.pl

22

Pnełmatyka Jest Tylko Są Krutce Zaslepione Wystarczy Złączki Pozakładac

Masz problem z Claasem Mecatorem, pisz na pewno pomogę tel  790-555-450 zmiana nr GG 35541292

23

W Niemczech tez tak kiedys bylo,ze wszystkie przyczepy i ciagniki nie mialy instalacji pneumatycznej.Mam stara niemiecka przyczepe i jest jeszcze hamulec reczny na dyszlu.

24

tomcio83 napisał/a:

Pnełmatyka Jest Tylko Są Krutce Zaslepione Wystarczy Złączki Pozakładac

Tomku, czy mógłbyś pisać normalnie, tzn w środku zdania wyrazy zaczynać małymi literami, chyba gimnazjum już opuściłeś, bo dzieciaki piszą w taki właśnie "dziwny" sposób... smile

... paskudnie się to czyta, szczególnie jak są krótkie wyrazy...

25

Kolego goldenarts jak szukasz zwady to pisz na PW i nie obrażaj kogoś kogo nie znasz a ja jeszcze z tobą wódki nie piłem wiec mi ciśnienia nie podnoś bo to ty chyba do gimnazjum chodzisz tak się pisze jak jest caps lock wciśnienty

Masz problem z Claasem Mecatorem, pisz na pewno pomogę tel  790-555-450 zmiana nr GG 35541292

26

OK, przepraszam Pana, że zwróciłem się po imieniu...więcej nie będę...

... kolego tomcio83 wciśnięcie CL skutkuje"TAKIM PISANIEM" więc nie pisz, że to wina kompa, jak jest to wina użytkownika...

... nie szukam zwady, ale gdybyś poruszał się po wielu forach to zobaczyłbyś że za nagminne używanie takiej formy pisania postów ludzie są nawet banowani, nie mówiąc o ostrzeżeniach.

A a propos wieku to o ile pamiętam wrzucałeś swoją fotkę gdzieś na Forum... jeśli jest sprzed ok. 10-15 lat to jesteśmy równolatkami ... wink

27

Tomek on nie szuka zwady, ja też pomyślałem że tak piszesz. Siostrzeniec mojego sąsiada pisze taką przekładanką i od tego można oczopląsu dostać smile
Love and PIS wink

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

28

Thx Fenol za zrozumienie i poparcie, leci +

29 Ostatnio edytowany przez tomcio83 (2012-11-09 00:25:14)

Ja Mam Taki Efekt Jak Mam Capsa Wcisniętego Na Ile Wyglądam Kolego

30

to jest post napisany celowo z capsem aby niedowiarki zrozumieli a po drugie to nie jest miejsce na takie rozważania nie zaśmiecajcie forum

31

Tomcio83 nie denerwuj się, że zwrócono Ci uwagę... aż sprawdziłem i faktycznie jest to celowa autokorekta na forum  - przy włączonym CL w polu odpowiedzi pisze się WIELKIMI LITERAMI", a w podglądzie i potem już w zatwierdzonym poście zmienione jest to na "Wielkie Litery". Ale widzisz co piszesz z włączonym CL, a jest możliwość edycji postu.

Nie zmienia to jednak faktu, że w Internecie nadużywanie CL (czyli pisanie ciągłe z włączonym CL) jest uznawane za krzyk i jest po prostu niekulturalne.

Z mojej strony EOT.

... Prośba do moderacji o ewentualne wycięcie tej dyskusji i założenie jakiegoś wątku o prawidłowym korzystaniu z dobrodziejstw Internetu (forum smile)...

32

Mogę wyciąć. Co na to pozostali uczestnicy tej dyskusji ?

33

wycinaj

34

sławek 42 napisał/a:

Mogę wyciąć. Co na to pozostali uczestnicy tej dyskusji ?

Balcerowicz musi odejść! big_smile

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

35

A gdzie podział się FASTRAC ? Pozostały kłótnie jak na Wiejskiej.