Odp: [Sprzedam] Części Fortschritt- nowe i używane!!
te wentylatorki są ale ja nie mam zbytnio czasu zeby je wyciągnąć....
jak będziesz miał już czas to daj znać bo jestem chętny
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » [Sprzedam] Części Fortschritt- nowe i używane!!
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 … 20 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
te wentylatorki są ale ja nie mam zbytnio czasu zeby je wyciągnąć....
jak będziesz miał już czas to daj znać bo jestem chętny
Jeśli Wam nie odpalają te wentylatory to wystarczy im zmienić szczotki, bo już się skończyły
Przerabiałem to w zimę. Inne nie znaczy lepsze, chyba że nie ma wcale. To trzeba zakupić i zremontować (szczotki + łożyska).
a no właśnie nie ma dlatego chcę kupić
U mnie spaliły się uzwojenia i kicha. Zatem też takich szukam - 2 sztuki mi są potrzebne.
Kolego Bendek dałoby się już wymontować te wentylatorki? Tak jak gully_foyle potrzebuje 2szt.
bendek a nie maszkoła wariatora młocarnii do fortschmita 524 albo może ktoś wie szrot w niemczech albo polsce z częściami do 524 bo w polsce nie ma
Jeśli Wam nie odpalają te wentylatory to wystarczy im zmienić szczotki, bo już się skończyły
Przerabiałem to w zimę. Inne nie znaczy lepsze, chyba że nie ma wcale. To trzeba zakupić i zremontować (szczotki + łożyska).
Jak tam nie ma łożysk tylko tulejki . A u mnie są one wyciachane właśnie . Gdzie można takie tulejki dobrać ?
Dobrać nie ma od czego. Osobiście dorabiałem je z poliamidu. Trochę zachodu jest, ale warto.
Co do tych wentylatorków to koncze siać poplony i jest szansa że je niebawem wyciągne....
Joker- do 524 chyba tylko pasy mam, może wejdę w temat części od innych Forszów ale to dopiero po sezonie rolnym....
to ja czekam na info w sprawie tych wentylatorów
Kolego Bendek to jak z tymi wentylatorkami ?
Witam mam do sprzedania części do sieczkarni wszystko oryginał niemieckie dwa hedery do trawy i kukurydzy . Pasy targańce kosy pompy koła pasowe silowniki noże silnik skrzynia biegów i inne . Województwo podlaskie tel 512245566
Sprzedam-
-skrzynia biegów ZT-303
-tylny most
-przedni napęd
i inne części z rozbiórki
Mam wyciągnięte te wentylatorki sprawne wszystkie 4 szt. Chłopaki dzwońcie jak coś- 505857445.
Całą kabinę rozsprzedaje na poszczególne części- orbitrol, szyby, drzwi, tylne drzwi, zamek i inne jak coś potrzeba to piszcie lub dzwońcie.
Bendek ile za te wentylatorki ?
prawa dolna przednia szybka po ile? zamki z drzwi?
szybkę kupisz na allegro jest firma ktora robi wszystkie do fortschritta
thx
Poszły pw
kolego Bendek do Ciebie również poszedł PW
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 … 20 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » [Sprzedam] Części Fortschritt- nowe i używane!!
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo