Temat: Sprzedam różne
Witam z racji tego że mam kilka rzeczy które kiedyś już chciałem sprzedać ale się nie sprzedały bo kupiec się rozmyślił lub z innego powodu i kilka nowych zakładam ten wątek
Wiec po kolei :
Audi A6 rok produkcji 2000 silnik 2.5 TDi w automacie. Przebieg 260tyś kolor granatowy.
W tamtym roku miało remont skrzyni biegów i wymienioną turbinę w tym roku jakieś miesiąc temu wymienione 4 wałki rozrządu to z tego co piszą to to co zostało już zrobione to podobno najczęstsze usterki tych autek a wiec obaw już nie ma .
Wyposażenie to 4x elek. szyby, elek. fotele w brązowej skórze, elek. lusterka , tempomat, 6 poduszek , klimatronic , xenon, 2 pary kół alu lato zima i inne bajery .
Cena myślę tak 17,5 tysiąca do negocjacji. Auto brata a on wyjechał do Niemcowni i nie myśli wracać . Wiec będziemy się targować.
Pług biegus 5 skib, półzawieszany, bez zabezpieczeń ,odkładnie i lemiesze w dobrym stanie
Cena 2,8 tysiąca do negocjacji
Gruber 2.6 metra na małych gęsiostopach (dołożę inne jeszcze) , 13 łap dwa koła podporowe zabezpieczenia śrubowe,
Cena 2,5 tysiąca do negocjacji
Motocykl Suzuki gsx600f rok 1993 ubezpieczony zarejestrowany sprawny kolor grafitowy metalic , zadbany .
Cena 3,0 tysiące do negocjacji
Mam jeszcze Renault Lagune na części po dachowaniu . Rok 1996 wersja rxe czyli dobrze wyposażona, silnik volvo 2.0 16v nie miała gazu.
Zależy mi na szybkiej sprzedaży tych przedmiotów potrzebuje pilnie gotówki. Tak jak pisałem wszystkie ceny do negocjacji. Propozycje cenowe mile widziane. Zdjeć na dzien dzisiejszy nie mogę dać bo nie ma mnie na gospodarstwie, ale jeżeli ktoś będzie czymś zainteresowany to poprosze znajomego on zrobi a ja wtedy dodam. Pozdrawiam i zachęcam serdecznie
Byłbym zapomniał mój numer tel 665808768.