Odp: 303 - Podnośnik
ok,ale to w ostateczności.. tylko co ja mam powedzieć temu facetowi? że jak ma ustawić? tylko, koledzy, tak łopatologicznie proszę...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Układ hydrauliczny » 303 - Podnośnik
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ok,ale to w ostateczności.. tylko co ja mam powedzieć temu facetowi? że jak ma ustawić? tylko, koledzy, tak łopatologicznie proszę...
mała wajche od siebie czteropak do budy i na pole:D
ok, dziękiuję bardzo! przekażę zainteresowanemu:)
czy w 303 jest ustawianie pozycyjne maszyny zawieszanej (tak jak w c360)? przeczytałem całe forum i jakoś nic nie znalazłem
jest pozycyjne w 303 a w c360 nie ma pozycyjnego jest silowe i plywajace
czy ktos moze mi wyjaśnic do czego słuzy i jak działa takie pokrętło na prawym błotniku w środku w kabinie za rozdzieleczem, ze skala chyba do 10. chodzi o 303-D
proponuję mtego nie ruszać
dlaczego tego nie ruszac ? co to jest ?
Jak znasz niemiecki to czytaj http://www.ddr-landmaschinen.de/sonders … raulik.htm
w tym problem ze nie znam niemieckiego, a z obrazków za wiele sie nie dowiem
chociaz tak w skrócie powiedz o co chodzi. a tak przy okazji ta dzwigienka z rowkami to tez dla mnie czarna magia ma kilka ustawień ? do czego jest potrzebna?
jakaś regulacja przepływu
aha, ok masz racje lepiej nie ruszac, chyba ze naprawde bedzie potrzeba to poczaruje z tłumaczem moze mi te stronke przerobi na polski jak uda mi sie wytłumaczyc u kogos tak super to sie pochwale moze sie przyda komus jeszcze, dzieki za info.
ta dzwigienka sluzy do zadawania okreslonej glebokosci pracy maszyny podczepionej cos jak EHR tyle ze mechanicznie no i trzeba miec wszystko podlaczone od tylu <lineczka kułeczka i cos tam jeszcze>ale chyba za dobrze to nie chodzilo bo zaden forszaj nie ma juz tego na stanie
ta dzwigienka sluzy do zadawania okreslonej glebokosci pracy maszyny
chodzi o ppokrętło
ups :)no tak no to mam 2 pokretła jedno z tymi rowkami do ustawiania zachowania ramion i drugie do ustalenia szybkosci przeplywu oleju ale to widac dokladnie jak steruje sie silownikiem o małej srednicy np w rozsiewaczu ustala sie szybkosc reakcji bo inaczej ledwie dotknac dzwigni a tlok skacze jak głupi wiecej pokreteł nie mam
panowie czu u was jest tak że podczas opuszczania ramion (bez obciążenia) olej buczy w układzie?? Jedynie nei buczy na środkowym ustawieniu pokrętła. Czy to normalne??
hmm umnie czy opuszcza czy podnosi to rozdzielacz buczy i tez niewiem czy to dobrze czy zle a o jakim pokretle mówisz bo ja mam 2 i nie wiem które do czego
U mnie nic nie buczy :hmmm:
podnoszenie u mnie jest ok. tylko jak opuszczam to coś buczy a to jest conajmniej nieporządane!!
na rozdzielaczu masz dwa pokrętła jedno od niewiem czego (u mnie go brak) drugie od rodzaju pracy podnośnika. Po niedzieli pobawie sie konkretniej bo juz powoli pora w pole a jutro jade do kielc na wystawe oj i tak to jest jak sie ciągnie dwie sroki za ogon
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Układ hydrauliczny » 303 - Podnośnik
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo